19 / 04 / 2024

ataşehir şerifali selective prestige vaziyet planı

ataşehir şerifali selective prestige vaziyet planı

Daire fiyatlarının 261 bin liradan başladığı Alper İnşaat Selective Prestige vaziyet planı ile ilgili ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde yer alan 25 konut kurasız olarak satışa çıkıyor, projede yer alan konutlar için başvurular 7 Ağustos'ta başlayacak.

Ataşehir Loft Up 7.60'ta dairelerin metrekaresi 6 bin lira!

Tatar Yapı’nın Ataşehir Şerifali’de hayata geçireceği Loft Up 7.60 projesinde tamamı 145, 170 ve 190 metrekare alanlara sahip 1+1 loft konutlar bulunuyor.

Ataşehir İmar İskan Blokları TOKİ konutlarında son durum!

Ataşehir Şerifali Bölgesi İmar İskan Blokları'nda TOKİ tarafından hayata geçirilen konutlar ne zaman teslim edilecek? Ataşehir İmar İskan Blokları TOKİ konutlarında Karayolları'na lojman olarak kaç daire verilecek? İşte cevaplar...

Ataşehir Dekon Plus satılık!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir Şerifali'de hayata geçirilen Ataşehir Dekon Plus satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde 338 konut inşa edecek! İşte detaylar!

TOKİ Ataşehir Şerifali'deki İmar İskan Blokları'nın yerine 338 konut inşa edecek. 24 ayda tamamlanacak olan TOKİ Ataşehir Şerifali projesi 27 milyon 451 bin TL bedelle yükselecek...

Dekon Plus Ataşehir Şerifali'de 250 bin TL'ye 1+1! Yeni proje!

Dekon Plus Ataşehir - Şerifali'de yükseliyor. Dekon Plus Ataşehir projesinde daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. 35 bağımsız üniteden oluşan Dekon Plus projesi Kasım 2015'te teslim ediliyor...

Ataşehir İmar İskan Blokları sakinleri isyanda!

Ataşehir Şerifali Çiftliği bölgesindeki İmar İskan Blokları'nın Ataşehir Belediyesi ve Emlak Konut GYO eliyle dönüşecek. Ancak blok sakinlerinin Ataşehir Belediyesi'ne itirazları var: Bilgi - belge sunulmadı!..

ataşehir şerifali selective prestige vaziyet planı Haberi

ataşehir şerifali selective prestige vaziyet planı


İstanbul-Anadolu yakası Ataşehir'de yükselen Selective Prestige, Alper İnşaat tarafından hayata geçirildi. 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerin bulunduğu Alper İnşaat Selective Prestige giriş+19 katlı tek blok halinde yükseliyor. 


11 adet daireden meydana gelen Alper İnşaat Selective Prestige 'de  2+1 ila 3+1 dairelerin tamamı satıldı. Projede satılık olan 1+1 dairelerin alanları  59 ile 82 metrekare büyüklüğünde değişiyor. Alper İnşaat Selective Prestige vaziyet planı 'nı haberimizin devamında inceleyebilirsiniz. 



Alper İnşaat Selective Prestige daire fiyatları: 


Alper İnşaat Selective Prestige fiyatları 'na göre  1+1 dairelerin fiyatları 261 bin liradan başlıyor, 264 bin liraya kadar çıkıyor. Banka kredisi kullanarak  daire sahibi olunabilen Alper İnşaat Selective Prestige ödemeleri 'nde bunun için öncelikle daire bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödeniyor. 


Alper İnşaat Selective Prestige nerede? 


Alper İnşaat Selective Prestige adres:...