23 / 04 / 2024

Alper İnşaat Selective Prestige vaziyet planı!

Alper İnşaat Selective Prestige vaziyet planı!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Prestige

Daire fiyatlarının 261 bin liradan başladığı Alper İnşaat Selective Prestige vaziyet planı ile ilgili ayrıntılar haberimizde yer alıyor...




İstanbul-Anadolu yakası Ataşehir'de yükselen Selective Prestige,  Alper İnşaat  tarafından hayata geçirildi. 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerin bulunduğu Alper İnşaat  Selective Prestige  giriş+19 katlı tek blok halinde yükseliyor. 


11 adet daireden meydana gelen Alper İnşaat Selective Prestige 'de  2+1 ila 3+1 dairelerin tamamı satıldı. Projede satılık olan 1+1 dairelerin alanları  59 ile 82 metrekare büyüklüğünde değişiyor. Alper İnşaat Selective Prestige vaziyet planı 'nı haberimizin devamında inceleyebilirsiniz. 



Alper İnşaat Selective Prestige daire fiyatları: 


Alper İnşaat Selective Prestige fiyatları 'na göre  1+1 dairelerin fiyatları 261 bin liradan başlıyor, 264 bin liraya kadar çıkıyor. Banka kredisi kullanarak  daire sahibi olunabilen Alper İnşaat Selective Prestige ödemeleri 'nde bunun için öncelikle daire bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödeniyor. 


Alper İnşaat Selective Prestige nerede? 


Alper İnşaat Selective Prestige adres: Tatlısu Mah. Haliç Sk. No: 23 Şerifali / Ümraniye – İSTANBUL


Alper İnşaat Selective Prestige telefon: 444 11 89


Alper İnşaat Selective Prestige vaziyet planı!


Alper İnşaat Selective Prestige projesinde pilates ve fitness salonları, sauna ve buhar odası, güneşlenme terasları, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu gibi çocuk oyun parkı, seyir terası ve masa tenisi odası gibi imkanlar bulunuyor. Alper İnşaat Selective Prestige vaziyet planı görüntüsü şöyle: 


Alper İnşaat Selective Prestige vaziyet planı: 



Alper İnşaat Selective Prestige vaziyet planı!



Telefon: 444 11 89

Web Adresi: www.selectiveprestige.net

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön