26 / 04 / 2024

Alper İnşaat Selective Prestige satılık!

Alper İnşaat Selective Prestige satılık!

Alper İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Şerifali'de hayata geçirilen Selective Prestige'de dairelerin teslim tarihi Haziran 2014 olarak planlanıyor. Alper İnşaat Selective Prestige satılık daire fiyat listesi haberimizde yer alıyor..



Alper İnşaat Selective Prestige satılık daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin genel hatlarından bahsedelim. Toplamda 3.570 metrekare alan üzerinde 20 katlı olarak konumlandırılan ve tek blokta 118 dairenin bulunduğu Ataşehir Şerifali Selective Prestige projesinde konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı.


Projede dahilinde; açık-kapalı yüzme havuzu,fitness salonu,seyir terası, sauna,  güneşlenme terasları, squash salonu, buhar odası, çocuk oyun parkları, cafe ve keyif bahçesi gibi sosyal alanlar da mevcut.


Alper İnşaat Selective Prestige satılık!


Alper İnşaat Selective Prestige ödeme planı kapsamında banka kredisi yüzde 1 KDV oranında vadelendirmede yapılıyor. Alper İnşaat Selective Prestige satılık daire fiyatları ise dairelerin  metrekare büyüklüğüne göre değişiyor.


Alper İnşaat Selective Prestige satılık!


Alper İnşaat Selective Prestige satılık daire fiyatları


1 oda 1 salon daire tipi 59 metrekare olarak 180 bin TL'den, 1 oda 1 salon 82 metrekare daire tipi 265 bin TL'den, 3 oda 1 salon daire tipi ise 499 bin TL'den satışa sunuluyor.



Ataşahir Selective Prestige nerede?


Ataşehir Selective Prestige lokasyon olarak Ataşehir Merkez'e 2, İstanbul Çevreyolu Çamlıca Bağlantı Yolu ve TEM'e 4, Bostancı İskelesi'ne 20, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 25 dakikada uzaklıkta bulunuyor.


Ataşahir Selective Prestige satış ofisi iletişim


Telefon: 444 11 89

Web Adresi: www.selectiveprestige.net

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com



Geri Dön