28 / 03 / 2024

alper inşaat selective prestige satılık

alper inşaat selective prestige satılık

Alper İnşaat Selective Prestige satılık daire fiyatları minimum 262 bin lira olarak belirlendi. Toplam 119 daireden oluşan projede daire teslimleri 2014 yılının sonlarına doğru yapılacak.

Alper İnşaat Selective Prestige projesinde son konutlar! 257 bin 500 TL'ye!

Alper İnşaat Selective Prestige projesinde son konutların satışları devam ediyor. Projede yer alan 82 metrekare 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 257 bin 500 TL'den başlıyor

Alper İnşaat Selective Prestige satılık!

Alper İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Şerifali'de hayata geçirilen Selective Prestige'de dairelerin teslim tarihi Haziran 2014 olarak planlanıyor. Alper İnşaat Selective Prestige satılık daire fiyat listesi haberimizde yer alıyor..

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Çankaya Belediyesi: ODTÜ'de kaçak inşaat yapılmayacak!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ruhsat alınmayarak ODTÜ’de kaçak inşaat yapılamayacağını söyledi. Taşdelen, "Belediyemiz görevini yaparak ruhsatsız şantiye binaları hakkında bugün tarihli zabıt tutmuştur" diye konuştu.

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

İnşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacı doğar!

Özbekistan'da inşaat sektörünün hızla geliştiğini belirten MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, inşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacının da doğacağını söyledi...

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık verdi!

Fenerbahçeli topçu Alper Potuk'un inşaat işlerine ağırlık verdiği öğrenildi. Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Potuk, Romanya’ya gitti.

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık veriyor!

Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Alper Potuk’un inşaat işleri için sürekli Romanya’ya gittiği söyleniyor. Sosyal medyadaki Fenerahçe taraftarları yorumlarında, "Müteahhit misin? Topçu musun?" diyor.

İnşaat işine giren Alper Potuk battı!

Girdiği inşaat işinde önemli maddi kayıp yaşayan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un bu nedenle kendisini futbola veremediği belirtildi.

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim!

Alper İnşaat imzası taşıyan Alper İnşaat Yayalar projesi, 1.086 daire ve 19 dükkandan oluşuyor. Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Alper İnşaat Pendik Yayalar projesi ile 1.086 konut yolda!

Alper İnşaat, Pendik Yayalar bölgesinde 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşan yeni projeye hazırlanıyor...

Çankaya Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zülfü Livaneli’nin de katıldığı törenle atılan Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor.

İnşaat yatırımları jeneratör sektörünü umutlandırıyor!

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Türkiye’de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor. Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirtti.

Alper-İtibar İnşaat Selective Blue projesi Kartal'da yükseliyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci devam ediyor.

alper inşaat selective prestige satılık Haberi

alper inşaat selective prestige satılık

Alper İnşaat tarafından hayata geçirilen Selective Prestige projesi 3 bin 700 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. İstanbul Ümraniye Şerifali'de inşa edilen projede satış süreci devam ediyor.


Toplam 119 daireden oluşan Selective Prestige Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 59 metrekare ile 142 metrekare arasında değişiyor. Projede  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Ümraniye Selective Prestige projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 262 bin lira ile 750 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Projenin satış ofisi telefon numarası 444 11 89.


Daire teslimlerinin 2014 yılının sonuna doğru yapılacağı Selective Prestige, giriş+19 katlı tek blok olarak yükseliyor. Proje konum olarak Ataşehir Merkez'e 2, İstanbul Çevreyolu Çamlıca Bağlantı Yolu ve TEM'e 4, Bostancı İskelesi'ne 20, Sabiha Gökçen Havalimanı'na...