20 / 04 / 2024

İnşaat işine giren Alper Potuk battı!

İnşaat işine giren Alper Potuk battı!

Girdiği inşaat işinde önemli maddi kayıp yaşayan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un bu nedenle kendisini futbola veremediği belirtildi.



Formunda ciddi bir düşüş olan ve son 2 haftada kadroya dahi giremeyen Fenerbahçeli Alper Potuk'un, yatırım yaptığı işte büyük maddi kayıp yaşadığı ve bu sebeple kendisini futbola veremediği belirtildi.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, başarılı oyuncunun, futboldan kazandığı paraları değerlendirmek amacıyla lüks evler yapmak için inşaat işine girdiği belirtlidi. Ancak 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu işte zarara uğradı ve büyük maddi kayıplar yaşadı. Milli futbolcunun yaptığı yatırım sebebiyle bütün birikimlerini kaybettiği kaydedildi.

Bu sebeple moralman yıkılan başarılı oyuncunun, idmanmanlarda da yüzünün asık olduğu ve kendisini sahaya veremediği bildirildi. Diğer bir yandan Alper Potuk'un performansının düşmesinde düzensiz özel hayatının da başka  bir etken olduğu belirtildi.

Yönetim de 27 yaşındaki futbolcudan bir an önce toparlanmasını ve futbola odaklanmasını talep etti. Sarı-lacivertli formayla bu sezon toplam 6 maça çıkan  Alper Potuk'un sadece 1 golü bulunuyor. Mircea Lucescu da bu oyuncuyu son maçlar için milli kadroya dahil etmedi.

 

Alper Potuk 'İnşaat işine yatırım yaptı battı' haberlerini yalanladı!


Geri Dön