26 / 04 / 2024

Alper İnşaat Selective Prestige ne zaman teslim?

Alper İnşaat Selective Prestige ne zaman teslim?

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Prestige

Alper İnşaat Selective Prestige ne zaman teslim? sorusuna haberimizden yanıt bulabilirsiniz. Ataşehir'de yükselen proje, geniş sosyal alanlara sahip 19 katlı tek blok olarak hayata geçirildi...



Alper İnşaat selective Prestige, 19 katlı tek blok olarak planlandı. Toplam 119 daireye yer verilen proje Anadolu Yakası Ataşehir Şerifali'de konumlandırılıyor.


Alper İnşaat  Selective Prestige  ne zaman teslim? sorusunun yanıtından önce projeden bahsedecek olursak; projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor.


Alper İnşaat Selective Prestige ödeme planı


Banka kredisi ile vadelendirme yapılabilen Selective Prestige Ataşehir Şerifali, 1+1 dairelerinin büyüklükleri 59 metrekare ile 82 metrekare, 3+1 dairelerinin büyüklükleri 142 metrekare olarak tasarlandı.


Alper İnşaat Selective Prestige ne zaman teslim?


Alper İnşaat Selective Prestige ne zaman teslim? sorusuna 2014 yılının Haziran ayı olarak yanıt veriliyor. Projede; fitness salonu, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, seyir terası, squash salonu, buhar odası, çocuk oyun alanı gibi özellikler bulunuyor.


Ataşahir Selective Prestige nerede?


Geniş sosyal olanaklara sahip olan proje lokasyon olarak, Çamlıca Bağlantı Yolu'na 4 dakika, TEM'e ve Ataşehir Merkez'e 2 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Alper İnşaat Selective Prestige iletişim


Telefon: 444 11 89

Web Adresi: www.selectiveprestige.net


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön