20 / 04 / 2024

selective prestige fiyat

selective prestige fiyat

İstanbul Anadolu Yakası Şerifali'de yükselen Selective Prestige İstanbul projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Konut fiyatları 262 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor...

Selective Prestige'de 1+1 daireler 262 bin 750 TL!

İstanbul Anadolu yakası Şerifali'de yükselen Selective Prestige'de 1 oda 1 salon daireler 262 bin 750 liradan satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Alper İnşaat Selective Prestige ne zaman teslim?

Alper İnşaat Selective Prestige ne zaman teslim? sorusuna haberimizden yanıt bulabilirsiniz. Ataşehir'de yükselen proje, geniş sosyal alanlara sahip 19 katlı tek blok olarak hayata geçirildi...

Selective Prestige Ataşehir'de 2+1'ler 261 bin 750 TL!

Selective Prestige Ataşehir projesi Alper İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Selective Prestige projesinde daire fiyatları 207 bin 750 TL'den başlıyor...

Alper İnşaat Selective Prestige Evleri!

Kalan son dairelerin satışının sürdüğü Alper İnşaat Selective Prestige Evleri 'nin detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Fakir 9 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürge arayışı içinde olanlar dikkat sizin için Fakir Prestige TS 2000 500W Elektrikli Süpürge'yi en ucuza nereden alabilirsiniz diye araştırdık. İşte fiyat listesi.

Duydunuz mu? Philips Lumea Prestige tüy alma cihazı 2700 TL indirimde! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Dermatologların önerdiği Philips Lumea Prestige IPL tüy alma cihazı 2 bin 700 TL indirimli olarak satışa sunuldu. İşte Lumea Prestige tüy alma cihazının öne çıkan özellikleri ve 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Dalyan Prestige Çeşme güncel fiyat!

Dalyan Prestige Çeşme güncel fiyat listesi 700 bin dolardan başlıyor. Dalyan Prestige Çeşme'de yaşam başladı...

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Kartal Selective Blue yüzde 20 fiyat avantajıyla ön talepte!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue'da yüzde 20 fiyat avantajıyla!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue'da ön talep süreci devam ediyor.

Dalyan Prestige fiyat!

Çeşme merkeze 5 dakikalık mesafede inşa edilen projede 30 adet villa yer alıyor. Dalyan Prestige fiyat listesi kapsamında konutlar 550 bin Dolar' dan başlangıç gösteriyor.

Pendik Selective Port fiyat listesi!

İstanbul'un Pendik ilçesinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Pendik Selective Port fiyat listesi kapsamında 1+1 dairelerde 210 bin TL 'den başlıyor.

Selective Port Evleri fiyat!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan projede daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar değişerek tasarlandı. Selective Port Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 210 bin TL'den başlıyor.

Pendik Selective Port güncel fiyat listesi!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje İstanbul 'un Pendik İlçe' sinde yükseliyor. Pendik Selective Port güncel fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 210 bin TL'den başlıyor.

Pendik Selective Port fiyat!

Toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükselen projede 320 adet daire bulunuyor. Pendik Selective Port fiyat listesi kapsamında 1+1 evler 135 bin TL'den başlıyor.

Selective Port satış fiyatları!

Selective Port satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanan Selective Port projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 100 liradan başlıyor...

Selective Port fiyat listesi!

Selective Port fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor...

selective prestige fiyat Haberi

selective prestige fiyat

Alper İnşaat tarafından hayata geçirilen Selective Prestige İstanbul Konutları'nda daire teslimlerinin Aralık 2014'te yapılması planlanıyor. 


Selective Prestige İstanbul'da toplam 119 adet daire yer alıyor. Selective Prestige giriş+19 katlı tek blok halinde İstanbul Anadolu Yakası Şerifali'de yükseliyor. 


Selective Prestige İstanbul'da konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin alan büyüklükleri  59 metrekare ile 102 metrekare arasında değişiyor. 


Alper İnşaat Selective Prestige İstanbul'da konut fiyatları  262 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Selective Prestige İstanbul projesinin sosyal olanakları arasında  seyir terası, sauna ve buhar odası, oyun parkı, açık ve kapalı yüzme havuzu mevcut.


Telefon: 444 11 89

Web Adresi: www.selectiveprestige.net

Belemir...