18 / 04 / 2024

alper inşaat selective prestige ödeme planı

alper inşaat selective prestige ödeme planı

Selective Prestige ne zaman teslim sorusunun yanıta geçmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. İstanbul Anadolu yakası Ataşehir Şerifali bölgesinde inşa edilen projede yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor...

Alper İnşaat Selective Prestige ne zaman teslim?

Alper İnşaat Selective Prestige ne zaman teslim? sorusuna haberimizden yanıt bulabilirsiniz. Ataşehir'de yükselen proje, geniş sosyal alanlara sahip 19 katlı tek blok olarak hayata geçirildi...

Ataşehir Şerifali Selective Prestige iletişim!

Alper İnşaat girişimi ile yükselen Ataşehir Şerifali Selective Prestige iletişim bilgileri için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz...

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Çankaya Belediyesi: ODTÜ'de kaçak inşaat yapılmayacak!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ruhsat alınmayarak ODTÜ’de kaçak inşaat yapılamayacağını söyledi. Taşdelen, "Belediyemiz görevini yaparak ruhsatsız şantiye binaları hakkında bugün tarihli zabıt tutmuştur" diye konuştu.

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

İnşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacı doğar!

Özbekistan'da inşaat sektörünün hızla geliştiğini belirten MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, inşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacının da doğacağını söyledi...

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık verdi!

Fenerbahçeli topçu Alper Potuk'un inşaat işlerine ağırlık verdiği öğrenildi. Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Potuk, Romanya’ya gitti.

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık veriyor!

Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Alper Potuk’un inşaat işleri için sürekli Romanya’ya gittiği söyleniyor. Sosyal medyadaki Fenerahçe taraftarları yorumlarında, "Müteahhit misin? Topçu musun?" diyor.

İnşaat işine giren Alper Potuk battı!

Girdiği inşaat işinde önemli maddi kayıp yaşayan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un bu nedenle kendisini futbola veremediği belirtildi.

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim!

Alper İnşaat imzası taşıyan Alper İnşaat Yayalar projesi, 1.086 daire ve 19 dükkandan oluşuyor. Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Alper İnşaat Pendik Yayalar projesi ile 1.086 konut yolda!

Alper İnşaat, Pendik Yayalar bölgesinde 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşan yeni projeye hazırlanıyor...

Çankaya Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zülfü Livaneli’nin de katıldığı törenle atılan Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor.

İnşaat yatırımları jeneratör sektörünü umutlandırıyor!

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Türkiye’de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor. Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirtti.

Alper-İtibar İnşaat Selective Blue projesi Kartal'da yükseliyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci devam ediyor.

alper inşaat selective prestige ödeme planı Haberi

alper inşaat selective prestige ödeme planı

Satış sürecine devam edilen Alper İnşaat Selective Prestige ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Selective Prestige ne zaman teslim sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Alper İnşaat projesi olarak yükselen Ataşehir Şerifali Selective Prestige nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Ataşehir Şerifali cevabı veriliyor. Ataşehir Şerifali Selective Prestige satış ofisi projenin yanında konumlanıyor.




Toplam 119 adet daireden meydana gelen Ataşehir Şerifali Selective Prestige satış ofisi bilgilerine 444 11 89 telefonundan ulaşabilirsiniz. Selective Prestige ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde mevcut.


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Ataşehir Selective Prestige, giriş+19 katlı tek bloktan oluşuyor. Selective Prestige ne zaman teslim sorusuna Haziran 2014 cevabı veriliyor.




Sosyal alanları arasında; masa tenisi odası, squash salonu,...