25 / 04 / 2024

Selective Prestige ne zaman teslim?

Selective Prestige ne zaman teslim?

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Prestige

Selective Prestige ne zaman teslim sorusunun yanıta geçmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. İstanbul Anadolu yakası Ataşehir Şerifali bölgesinde inşa edilen projede yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor...



Satış sürecine devam edilen  Alper İnşaat   Selective Prestige  ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Selective Prestige ne zaman teslim sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Alper İnşaat projesi olarak yükselen Ataşehir Şerifali Selective Prestige nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Ataşehir Şerifali cevabı veriliyor. Ataşehir Şerifali Selective Prestige satış ofisi projenin yanında konumlanıyor.


Selective Prestige ne zaman teslim?



Toplam 119 adet daireden meydana gelen Ataşehir Şerifali Selective Prestige satış ofisi bilgilerine 444 11 89 telefonundan ulaşabilirsiniz. Selective Prestige ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde mevcut.


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Ataşehir Selective Prestige, giriş+19 katlı tek bloktan oluşuyor. Selective Prestige ne zaman teslim sorusuna Haziran 2014 cevabı veriliyor.


Selective Prestige ne zaman teslim?


Sosyal alanları arasında; masa tenisi odası, squash salonu, pilates ve fitness salonları, sauna ve buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, çocuk oyun parkı, seyir terası, cafe ve keyif bahçesi bulunan Selective Prestige ulaşım bilgileri aşağıda yer alıyor.


Selective Prestige Ataşehir Şerifali ulaşım: Tatlısu Mah. Haliç Sk. No: 23 Şerifali / Ümraniye – İSTANBUL


Ataşehir Şerifali Selective Prestige iletişim:

Telefon: 444 11 89

Web Adresi: www.selectiveprestige.net

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön