29 / 03 / 2024

Ataşehir Uzay Evi

Ataşehir Uzay Evi

Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde inşa edilecek Ataşehir Uzay Evi'nde inşaat çalışmalarının 2016 yılında başlaması hedefleniyor. Söz konusu uzay evinin bölgedeki öğrencilerin eğitimine yardımcı olması planlanıyor.

Linet Ataşehir'de dubleks ev aldı!

Türk-İsrailli şarkıcı Linet Menaşi, Ataşehir'de lüks bir siteden dubleks ev aldı. Yeni evi için 1 milyon 250 bin dolar ödeyen Linet kesenin ağzını açtı.

Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı.

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Ataşehir'in hizmet merkezleri açılıyor!

Ataşehir Belediyesi; İçerenköy Mahallesi’nde Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ni, Mustafa Kemal Mahallesi’nde Erdal Eren Kültür Tesisi’ni ve Küçükbakkalköy Mahallesi’nde de Emekli Dinlenme Evi’ni ilçeye kazandırıyor.

İşte Pınar Dilşeker'in Ataşehir'deki evi!

Pınar Dilşeker, Ataşehir'de oğlu Mert Ali ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını açtı. Pınar Dilşeker, evinin dekorasyonunda mor renge ağırlık vermiş Ünlü şarkıcı yeni evine 1,5 yıl önce taşınmış.

Ataşehir Uzay Evi inşaat çalışmaları 2016'da başlayacak!

Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde inşa edilecek Ataşehir Uzay Evi'nde inşaat çalışmalarının 2016 yılında başlaması hedefleniyor. Söz konusu uzay evinin bölgedeki öğrencilerin eğitimine yardımcı olması planlanıyor.

Ataşehir Belediyesi öğrenci konukevi ücretleri belli oldu!

Ataşehir Belediyesi öğrenci konukevi nerede? Ataşehir öğrenci konuk evi nerede? Ataşehir kız öğrenci konuk evi ücretleri kaç TL? Ataşehir öğrenci konuk evi adresi, telefonu var mı? Ataşehir kız öğrenci konuk evi servisleri var mı?

Eskişehir Uzay Evi'nin ziyaretçi sayısı 100 bini geçti!

Sabancı Vakfı tarafından yaptırılan “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sabancı Uzay Evi”, 100 binden fazla ziyaretçiyi “uzaya” taşıdı. Türkiye’nin en büyük uzay evi olan Sabancı Uzay Evi’nin uzaya seyahat deneyimi büyük ilgi gördü....

Novada Ataşehir AVM etkinlikleri devam ediyor!

Novada Ataşehir AVM, 5 -6 ekim tarihlerinde öğrencilere, gençlere, yetişkinlere ve uzay meraklılarına Güneş Sistemi’ni, gezegenleri, yıldızları ve uzayı tanıtmak için Türkiye'nin en büyük ve en gelişmiş planetaryumunu getiriyor...

Ataşehir'deki Emre İncemollaoğlu Parkı açıldı!

Ataşehir’de aynı günde üç yeni park ve bir taziye evi hizmete açıldı. Aşık Veysel Mahallesi’ndeki yeni parka iki yıl önce bir trafik kazasında yaşamını yitiren Beşiktaş’ın (A2) Futbol Takımı oyuncusu Emre İncemollaoğlu’nun adı verildi...

Ataşehir parkları, spor tesisleri ve öğrenci konuk evi açılıyor!

Ataşehir kız öğrenci konuk evi, spor tesisleri, Cumhuriyet meydanı parkı ve Bülent Ecevit parkı bugün açılıyor

Ataşehir'de Bülent Ecevit parkı ve Öğrenci Konuk Evi açılacak!

Ataşehir'de Bülent Ecevit Parkı, Kız Öğrenci Konuk Evi, Cumhuriyet Meydanı Parkı ile Spor Tesisleri’nin açılışI 5 Kasım Pazartesi günü gerçekleşecek

Sabancı Uzay Evi'nden uzaya yolculuk!

Eskişehir'deki Sabancı Uzay Evi'nin 360 derecelik kubbesi yoğun ilgi görüyor...

Ataşehir Uzay Evi Haberi

Ataşehir Uzay Evi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin Mart 2014 tarihinde açıkladığı Ataşehir projelerinden Uzay Evi (Planetaryum) ne durumda Ataşehir Belediyesi'yle iletişime geçerek öğrendik. 


Barbaros Mahallesi’nde kurulacak olan planetaryum için henüz çalışmalar başlamadı. Planetaryumun inşaat çalışmalarının 2016 yılında başlaması hedefleniyor. 


Henüz tamamlanma tarihi ile ilgili net bir bilgi bulunmazken projenin genel özellikleri ise belirlenmiş durumda. Söz konusu Ataşehir Uzay Evi'nde 360 derecelik kubbe ve 3D görüntüler yer alacak. 


Özellikle öğrencilerin eğitimine yardımcı olması planlanan Ataşehir Uzay Evi'nde 600 araç kapasiteli yer altı otoparkı da bulunacak. Projenin bölgedeki öğrencilere ve ziyaretçilere hizmet etmesi hedefleniyor. 


Kübra...