26 / 04 / 2024

ataşehirde satılık binalar

ataşehirde satılık binalar

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli, Ataşehir Yukarı Dudullu'da bulunan arsayı 19 milyon 93 bin 300 TL'ye satışa çıkardı. İhalesi 15 Haziran 2016 günü gerçekleşecek.

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Velux Ankara satılık!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmaları ortak girişimiyle inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Velux Ankara Velux Ankara satılık daire fiyatları...

Satılık konut fiyatları artış trendinde!

sahibinden'in verilerine göre, kasım ayında Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde ortalama satılık konut fiyatlarında artış sürdü. 

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlenen proje 30 katlı tek kule halinde inşa ediliyor.

Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. Açık artırma ile ticari alanları satışa sunulan projede başvurular online olarak yapılabiliyor.

Canan Business satılık!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir' de yükselen proje toplam 3 bin 732 metrekarlik alana yayılıyor. Canan Business satılık daire teslimleri Nisan 2016 tarihinde yılında yapılması planlanıyor.

Ataşehir Canan Business satılık!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir' de yer alan proje Nisan 2016' da teslim edilmesi planlanıyor. Ataşehir Canan Business satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Selimoğlu Grup Suare Residence satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje 10 kat şeklinde yükseliyor. Selimoğlu Grup Suare Residence satılık daire tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

ataşehirde satılık binalar Haberi

ataşehirde satılık binalar


T.C. İSTANBUL ANADOLU 10. İCRA DAİRESİ 2014/756 TLMT.

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI



Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 



1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri: İstanbul İl, Alaşehir İlçe, Yukarı Dudullu M aha İle/Mevki i, 26 pafta, 13584 Parsel No, 12.345,94 m2 yüz ölçümlü tapu kayıtlarında arsa olarak geçen yerinde ise yapılaşmanın olduğu görülen taşınmazdır. Taşınmaz üzerinde tapuda malik olarak gözükmeyen kişilere ait binaların bulunduğu tespit edilmiştir. Bazı binaların belli bölümlerinin söz konusu arazi içinde kaldığı bu nedenle bu tür binaların değerlemesi yapılmamıştır. Plansız bir bölge oluşu üzerinde işgalcilerin varlığı gibi nedenler arazinin değerini düşüren etkenlerdir. Söz konusu gayrimenkul üzerine kurulu bulunan yapıların genelde gecekondu eklinde çoğunluğu tek katlı, yığma ve betonarme şekilde yapılar vardır. Söz konusu taşınmaz üzerindeki Yeşil Camlıca Sokağı...