26 / 04 / 2024

Atatürk Havaalanı otel projesi

Atatürk Havaalanı otel projesi

Cumhurbaşkanı’nın kullandığı havaalanı için çalışmaların devam ettiği açıklandı. Airport Hotel, konferans salonu, havacılık fuar alanı inşa edilecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Atatürk Havalimanı tepkisi: Dünyanın ilk 10 havaalanından birini yıkıyorsunuz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Havalimanı'ndaki yıkım ile ilgili tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dile getirdi. Peki Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili neler dedi? İşte İmamoğlu'nun o açıklaması.... 

Atatürk Havaalanı otel oluyor!

Cumhurbaşkanı’nın kullandığı havaalanı için çalışmaların devam ettiği açıklandı. Airport Hotel, konferans salonu, havacılık fuar alanı inşa edilecek.

TAV, Atatürk Havalimanı'nın boşluğunu nasıl dolduracak?

İstanbul Havaalanı, bu ay tam kapasiteyle faaliyete geçti. Bu taşınmayla TAV Havalimanları Holding en önemli amiral gemisini olan Atatürk Havalimanı'nı kaybetti. Atatürk Havalimanı’nın yerini nasıl dolduracağının cevabı şirketin geleceğini de belirleyecek.

Atatürk Havalimanı'nda dev dönüşüm başlıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınacak Atatürk Havalimanı'nın ne olarak kullanılacağı merak konusu oldu. Ciddi bir dönüşümün başladığı havaalanında 12 milyon metrekarelik arazi millet bahçesi olarak kullanılacak.

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Havalimanı'nın yeşil alan olması bu ilçeleri uçuracak!

Atatürk Havalimanı’nın Central Park’ı 3’e, Hyde Park’ı 8’e katlayabilecek ölçüde yeşil alana dönüşmesi potansiyeli, Bakırköy başta olmak üzere en çok havaalanına 5 kilometre mesafedeki 5 ilçedeki konut değerlerini pozitif yönde etkileyecek.

Atatürk Havaalanı kongre merkezi olmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Atatürk havaalanın boşalması ile doğabilecek boşluklar için önceden planlamalar başlamalı. " dedi.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Kaş 3. Havaalanı projesinin arazisi Atatürk Havaalanı’nın iki katı büyüklüğünde!

Ulaştırma Bakanlığı’nın Kaş’a planladığı havalimanı için ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Proje için tahsis edilen arazinin, İstanbul Atatürk Havaalanı’nın iki katına yakın olduğu ortaya çıktı.

Atatürk Öğrenci Yurdu inşaatı tamamlandı!

İnşaatına 2011 yılında başlanan Atatürk Öğrenci Yurdu tamamlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarından istifade edilerek yapılan, İstanbul'un en büyük öğrenci kompleksi Atatürk Öğrenci Yurdu 5 yıldızlı otel konforunda inşa edildi.

İzmir Atatürk Stadı'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Stadı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, İstanbul'da, Faruk Saraç Tasarım Enstitüsü'nün açılışını yaptığını, Hakkari'deki havaalanının bitmek üzere olduğunu anımsattı.

1997 yılında Atatürk Havaalanı'na yeni dış hatlar terminali!

1997 yılında Atatürk Havaalanı'nın dış hatlar bölümü, 306 milyon dolarlık (45 trilyon 900 milyar lira) dev bir projeyle saatte 3 bin 500, yılda 14 milyon yolcuya hizmet verebilecekmiş.

Atatürk Havaalanı otel projesi Haberi

Atatürk Havaalanı otel projesi

Hükümet, iç ve dış hat uçuşların yeni havaalanına kaydırıldığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seyahatlerinde kullanmaya devam ettiği İstanbul’daki Atatürk Havaalanı’na “Airport Hotel” inşa edilecek. Cumhuriyet gazetesinden Mustafa Çakır'ın haberine göre, Genel havacılık ve kargo uçuşlarının yapılacağı havaalanına ayrıca fuar alanı da yapılacak. Fakat aynı aks üzerinde oldukları için Atatürk ile İstanbul havaalanlarından aynı anda iniş ve kalkış yapılamayacak. Bu arada İstanbul Havalimanı’nın çevresindeki rüzgâr enerji santrallerinin (RES) de hâlâ taşınmadığı belirtildi.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un soru önergesine cevap veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, yapılan çalışmalarda İstanbul Havalimanı’nın çevresindeki RES’lerin uçuş emniyetini riske eden bir etkisinin tespit edilmediğini söyledi. Buna karşın Turhan, “İstanbul Havalimanı’nın geleceği yönelik fazları ile gelişim aşamaları dikkate alınarak yapılan planlamalar kapsamında, RES’lerin bölgeden...