29 / 03 / 2024

Atatürk Köprüsünün trafiğe kapalı olduğu tarihler

Atatürk Köprüsünün trafiğe kapalı olduğu tarihler

Atatürk Köprüsü’nde "Unkapanı ve Galata Köprüleri Yenileme ve Güçlendirme İnşaatı" işi kapsamında Atatürk Köprüsü 12. sıradaki taşıyıcı dubasının 01 Mart 2015 Pazar günü trafiğe kapatılacak...

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, yenileme çalışmaları sebebiyle 23 Aralık 2017'de kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi açıldı.

Bingöl Şişmantürk Köprüsü yeniden inşa ediliyor!

Bingöl Belediyesi, sel felaketi sonucu yıkılan Vali Kurtuluş Şişmantürk Köprüsü’nü yeniden inşa etmek için çalışmalara start verdi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ihalesinin kazananı belli oldu!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ihalesine 15 firmanın oluşturduğu 4 ortak girişim grubu teklif verdi. İhaleyi Türk Kore ortak girişimi, Kore firması Daelim ve SK ile Türkiye'den Yapı Merkezi ve Limak'tan oluşan de ortak girişim grubu kazandı.

Gaziantep Kemal Köker Köprüsü'nün altındaki binalar yıkıldı!

Gaziantep 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı içindeki Kemal Köker Köprüsü'nün akıbeti merak konusu oldu. Köprünün altındaki dernek binalarının yıkımı gerçekleşti.

Atatürk Köprüsü’nde bakım onarım çalışması başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Atatürk Köprüsü, bakım-onarım çalışması nedeniyle 04 Şubat 2016 Perşembe günü saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek!

Dünyanın en büyük asma köprüleri arasında 4'üncü olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek. Toplam 87 tabliyenin yerleştirileceği köprüde işlemlerin şubat sonunda tamamlanarak trafiğe açılması bekleniyor.

1939 yılında Atatürk Köprüsü'nün açılışı yapılmış!

1939 yılında Atatürk Köprüsü ya da eski adıyla Unkapanı Köprüsü'nün açılışı Vali Lütfi Kırdar tarafından yapılmış. İnşasına 1936 yılında başlanan köprü 2 milyon 300 bin liraya mal olmuş.

1939 yılında Atatürk Köprüsü'nün her iki tarafında yol açılacak!

1939 yılında inşası devam eden Unkapanı (Atatürk) Köprüsü'nün her iki tarafında yol açılacakmış. Yolların açılabilmesi için arsa ve bina istimlakine 800 bin lira sarf edilecekmiş.

Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün viyadükleri tamam!

Gebze -Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

Büyükçekmece Mimar Sinan Köprüsü'nün kolonları yarıldı!

E-5 Karayolu üzerinde bulunan Edirne-Büyükçekmece istikametindeki Mimar Sinan Köprüsü'nün taşıyıcı kolonlarında yarılmalar başladı. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, köprünün yıkılarak yenilenmesi gerektiğini söyledi.

İşte İzmit Körfez Köprüsü'nün son hali!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfezi’ne yapılan Geçiş Köprüsü’nün son halini yayımladı. İşte İzmit Körfez Köprüsü'nün son hali...

İzmit Körfez Köprüsü'nün en ağır parçası yerleştiriliyor!

İzmit-Körfez Asma Köprüsünün 2 bin 600 tonluk en ağır parçası 57 metre yükseğe kaldırılıyor. Türkiye’nin en büyük ağır kaldırma operasyonu yaklaşık 11 saatte tamamlanacak.

Atatürk Köprüsünün trafiğe kapalı olduğu tarihler Haberi

Atatürk Köprüsünün trafiğe kapalı olduğu tarihler


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Atatürk Köprüsü’nde "Unkapanı ve Galata Köprüleri Yenileme ve Güçlendirme İnşaatı" işi kapsamında Atatürk Köprüsü 12. sıradaki taşıyıcı dubasının 01 Mart 2015 Pazar günü 00:00-10:00 saatleri arasında değiştirilmesi planlandığından köprü bu tarih ve saatler arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacaktır.


Yukarıda belirtilen tarih ve saatler arasında Atatürk Köprüsü araç ve yaya trafiğine kapalı olacağından araç ve yayaların Yeni Galata ve Haliç Köprülerini kullanması hususunda...