24 / 04 / 2024

ateca

ateca

İspanya merkezli otomotiv şirketi Seat’nın en yeni orta segment SUV modeli Ateca'nın ekim ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, Seat Ateca’nın 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Seat SUV alacakların dikkatine! Bu fiyat kaçmaz! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

İspanya merkezli otomotiv şirketi Seat’nın en yeni orta segment SUV modeli Ateca'nın eylül ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Seat Ateca’nın 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Seat’tan SUV modellerine özel fiyat! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Avrupa’nın en büyük otomobil üreticilerinden olan Seat’nın en yeni orta segment SUV modeli Ateca'nın eylül ayı fiyatı yayımlandı. İşte, Seat Ateca’nın 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Seat Ateca kaç lira oldu? Seat Ateca ucuzladı mı? İşte Seat Ateca’nın 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Otomobil üreticisi Seat’ın 2016 yılında piyasaya sürdüğü C segment SUV modeli Ateca’nın eylül ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Seat Ateca’nın 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Seat Mart 2024 fiyat listesi! Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco'nun güncel fiyatları neler?

İspanyol otomobil markası olan Seat, mart ayının fiyat listesini duyurdu. Açıklanan bu rakamlar geçen aya oranla bin lira daha yükseldi. Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco yeni ayda ne kadar oldu? 

Seat Arona SUV'da yeni fiyatlar yok artık dedirtti!

Seat otomobil üreticisi; Arona, Ateca ve Tarraco gibi SUV modelleri ile Türkiye'de dikkat çekiyor. Yayımlanan güncel otomobil fiyat listelerine bakıldığında da Seat Arona SUV fiyatı dikkat çekti. 

Seat SUV modellerinin fiyatlarını güncelledi...

Seat, Türkiye'deki otomobil pazarında Arona ve Ateca SUV modelleri ile birçok vatandaşın dikkatini çekmekte. Marka tarafından yayımlanan güncel Seat fiyat listesine bakıldığında, Arona SUV otomobil modelinin birçok farklı modele kıyas ile uygun olduğu belirtildi. İşte haberin detayları...

Seat Ateca’da tamı tamına 79 bin 500 TL kampanya indirimi! Hemen kampanyalı fiyatlara bakın!

Türkiye’deki müşteri kitlesini her geçen gün büyüten Seat, Ateca modeline ekim ayı kapsamında dev bir kampanya yaptı. Seat, Ateca’da 79 bin 500 TL kampanya indirimi olduğunu açıkladı.

Seat Ateca’nın kampanyalı fiyatında 47 bin 700 TL indirim! İşte yeni fiyatlar...

Seat’tan Ateca modeli için peş peşe iki müjde birden geldi. Önce eylül kapsamında Ateca modeline zam yapmayan Seat, daha sonra da kampanyalı satış fiyatında 47 bin 700 TL indirim yaptığını duyurdu.

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Seat, Ateca modeline tam 100 bin TL zam yaptı! Ateca’nın yeni fiyatını görenler resmen gözlerine inanamadı!

Ağustos ayında tüm modellerinin fiyat listesini revize eden Seat, Ateca modeline tam 100 bin TL zam yaptığını açıkladı. Seat’ın zam haberinin ardından Ateca’nın yeni fiyatı merak konusu oldu.

Seat Ateca’ya bir ayda tam 155 bin TL zam geldi! Seat Ateca’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Her ay olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyen Seat, Ateca’nın da fiyatında güncellemeye gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Ateca’ya tamı tamına 155 bin TL zam yaptığını duyuran Seat, Ateca’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Sportif tasarımı ve gelişmiş teknik özellikleriyle Seat Ateca çok iddialı! Seat Ateca’nın yeni fiyatı açıklandı!

Ürettiği her aracıyla özellikle Türkiye’deki hayran kitlesini her seferinde memnun etmeyi başaran Seat, oldukça iddialı olduğu Ateca modelinin yeni fiyatını belirledi. Seat, Ateca’nın yeni fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Hayatınızı değiştirecek otomobil Seat Ateca bayilerde! Uygun kampanyaları kaçırmayın

SEAT Ateca'nın fiyatı rekabetçidir ve sunduğu özellikler ve sürüş deneyimi göz önüne alındığında oldukça iyi bir değer sunar. Ateca ayrıca, güvenlik açısından da iyi bir seçenektir. Peki Seat Ateca'nın 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Kendinizi özgür ve bağımsız hissetmek istiyorsanız Seat Ateca sizi bekliyor! Uygun kampanyaları kaçırmayın

Ateca, birçok ileri sürüş yardımı sistemi ile donatılmıştır. Bu özellikler, sürüş güvenliğini arttırır ve olası kazaların önüne geçer. Peki Seat Ateca 08 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Eskisinden daha güçlü Seat Ateca Mart zammı merak ediliyor! 22 Mart 2023 fiyat listesi

Genel olarak, Seat Ateca, dinamik sürüş performansı, sportif tasarımı ve pratik kullanım özellikleriyle dikkat çeken bir araçtır. Geniş iç hacmi, çeşitli motor seçenekleri, ileri teknolojik özellikleri ve yüksek performanslıdır. Peki 22 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

SEAT Ateca modeli satış fiyatı belli oldu! İşte aracın beklenen özellikleri ve 11 Şubat 2023 fiyat listesi…

SEAT Ateca modeli satış fiyatı açıklandı. SEAT Ateca 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG ve 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG FR modellerinin özellikleri ve satış fiyatını sizler için derledik.

ateca Haberi

ateca

Seat tarafından 2016 yılından beridir satışta olan bir orta segment crossover SUV modeli olan Ateca, daha büyük bir ön ızgara, ön-arka Full LED farlar ve çekici detaylarıyla satışa sunuluyor.

Metalik görünümlü yan etekler sayesinde daha cesur bir görünümle gelen Seat Ateca, esnekliği ve özgürlüğüyle görenleri beğeni topluyor.

Ahşap yüzeyli kapı panelleri ve orta konsolu sayesinde premium malzeme kalitesiyle Ateca, kablosuz hale gelen Full Link teknolojisi ile akıllı telefonunuzu bilgi ve eğlence ekranına aktarırken kolayca şarj etmenize olanak sunuyor.

Seat Ateca’nın dinamik sinyallere sahip Full LED arka farlar güzel bir şekilde şekillenirken, Acil Durum Asistanı, Çarpışma Öncesi Asistanı, Adaptif Hız Sabitleyici, Ön ve Yan Bölge Asistanı gibi pek çok güvenlik özelliği ile güvenliğiniz sağlıyor.

Peki Seat Ateca'nın teknik özellikleri neler? İşte, Seat Ateca'nın teknik özellikleri ve 7 Ekim 2022...