25 / 04 / 2024

Atek Adress İzmir satılık ofis

Atek Adress İzmir satılık ofis

İzmir Atek Adress ofis fiyatları 584 bin 550 TL'den başlayarak değişiyor. Atek Yapı'nın ofis projesi Atek Adress, bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Adress Dikilitaş'ta 1+1'lerde yüzde 30 peşin, 36 ay vade avantajı! 

Adress Dikilitaş projesinde 1+1 daireler için geçerli yüzde 30 peşin, 36 ay vade avantajı başladı. Peki Adress Dikilitaş'ta daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Adress Dikilitaş'ta yüzde 50 peşin 20 ay vade avantajıyla!

Ruby Group tarafından Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi, Emirhan caddesinde yükselen Adress Dikilitaş'ta yüzde 50 peşin 20 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. Peki Adress Dikilitaş'ta konut fiyatları ne kadar, hangi tip konutlar yer alıyor? İşte detaylar...

Adress Istanbul açıldı!

Tüm dünyayı sıra dışı lüks konukseverlik hizmetleriyle bir araya getiren, Emaar Hospitality Group, Adress Istanbul'u hizmete açtı.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Konak Atek Adress teslim tarihi!

Konak Atek Adress ofis projesinde fiyatlar 584 bin liradan başlıyor. İzmir Konak'ta yer alan Atek Adress projesinde 125 ofis yer alıyor...

İzmir Atek Adress'in kaba inşaatı tamam!

Atek Yapı Genel Müdürü Tolga Duğles, İzmir Atek Adress projesinde kaba inşaatın tamamlandığını belirterek yılbaşına kadar komple tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı.

İzmir Atek Adress ofis fiyatları!

İzmir Atek Adress ofis fiyatları 584 bin 550 TL'den başlayarak değişiyor. Atek Yapı'nın ofis projesi Atek Adress, bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Atek Yapı'dan İzmir'e Atek Adress İş Merkezi projesi!

Manzaralı çalışma ortamı iş merkezi olarak en yüksek binalardan birini hayata geçireceklerini belirten firma sahibi Tolga H. Duğles, "Metrekaresi 6,500 lira olan ofisleri Eylül ayında teslim edeceğiz" dedi

Atek İzolasyon İnşaat Otomotiv Nakliye Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atek İzolasyon İnşaat Otomotiv Nakliye Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ali Özden tarafından 80 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Atek Adress adres bilgileri!

Atek Adress adres bilgilerine göre proje İzmir İl'i Konak İlçe' sinde yükseliyor. Toplam 125 adet daireden oluşan proje Bayraklı Adliyesi'ne ve metro durağına yakın bir konumda yer alıyor.

Atek Adress satış ofisi!

Atek Adress satış ofisi adres bilgilerini (232) 251 18 50 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Bayraklı Adliyesi'ne ve metro durağına yakın bir konumda yer alan projede toplam 125 adet ofisten oluşuyor.

Atek Adress İzmir satılık ofis Haberi

Atek Adress İzmir satılık ofis


125 adet ofisten meydana gelen Atek Adress projesi İzmir Konak'ta hayata geçiriliyor. Atek Adress İzmir projesi Atek Yapı tarafından inşa ediliyor. Atek Adress projesinin yüzde 70'i satılmış durumda.


Atek Adress İzmir projesi 26 katlı tek blok halinde yükseliyor. Atek Adress İzmir projesinde ofisler 70 metrekare ile 980 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


İzmir Atek Adress ofis fiyatları 584 bin 550 TL'den başlayarak değişiyor. Atek Adress İzmir projesinde banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor. Atek Adress projesinde ofisler bu yıl sonunda teslim ediliyor.



Adres : Fatih Cad. 1587 Sok. No: 2-6 Mersinli-İzmir/Konak


Tel : 0232 251 18 50

Web : http://atekyapi.com.tr/

Gülcihan...