18 / 04 / 2024

atek yapı Ercan Güç

atek yapı Ercan Güç

Atek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güç kimdir? Ercan Güç, hangi projeleri hayata geçirdi? Ercan Güç, Atek Yapı'yı ne zaman kurdu? İşte Ercan Güç'ün biyografisi...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için tek çareyi açıkladı!

Deprem korkusu vatandaşların gündeminden düşmezken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, deprem için tek çarenin sağlam yerde sağlam yapı olduğunu belirtti. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Hakkari 4.4 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan açıkladı: Hemen bunlar yapılmalı!

Hakkari'de bu sabah meydana gelen 4.4'lük depremin ardından deprme bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bölge ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Ercan'ın X sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: "Yer kötü, yapı kötü, depremler durmayacak"

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye’nin deprem ülkesi olduğunu tekrar tekrar  hatırlatarak bir konuya da temas eti.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan Van depremi için tarih vererek yapılması gerekenleri açıkladı! Bu yapılar çok yorgun...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Van'ın, gelecekte olası bir depreme hazırlıklı olması gerektiğini söyleyerek, yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Selvi tarafından kuruldu.

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Foan ve Ercan Özemre ortaklığında kuruldu.

Deprem Profesörü uyardı: Çelik yapılara geçilmeli! İşte çelik yapıların özellikleri ve fiyat listesi

Deprem ülkesi olan Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerle bu gerçekle tekrardan yüzleşti. Uzman isimlerden peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan çelik yapıları önerdi.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Ahmet Ercan o faya dikkat çekti: Türkiye'nin güneyini etkiler!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, stres artışı uyarısı yapılan Ölü Deniz Fay kırığı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamasında yaşanacak depremin Türkiye'nin güneyini de etkileyeceğini söyledi.

Tezyel Yapı İnşaat Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezyel Yapı İnşaat Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tezyel ve Hüseyin Uluktekin ortaklığında kuruldu.

Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik uyarı! Deprem bölgesinde bu mutlaka yapılmalı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, Kahramanmaraş depreminden sonra olası salgın hastalıklar ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulunarak, uyarısını dile getirdi. İşte uzmandan gelen o son dakika uyarısı...

atek yapı Ercan Güç Haberi

atek yapı Ercan Güç

Ercan Güç kimdir?

Ercan Güç, İzmir’de Atek Kule projesini hayata geçiren Atek Yapı’nın ve İstanbul’daki Park Oyuncak firmasının sahibidir.


Kapalıçarşı’ya bir çok kuyumcu ustası kazandıran sanatkar Mevlüt Güç’ün oğlu olan Ercan Güç, babası vefat edince iş hayatına atıldı.


Kapalıçarşı’daki işleri tasfiye edip önce oto, sonra kömür işine girdi. Benzin istasyonu, köfte zinciri çalıştırdı. Borsayı ilk keşfedenlerden biriydi, Güney Menkul gibi itibarlı müesseseyi kurdu. 


Kadir Has Alışveriş Merkezini çocuk dünyası şeklinde dizayn etti, oyun parkları, mobese sistemleri ve inşaat işine girdi. 


Borsaya girmek isteyen şirketlere aracılık hizmeti veren, il merkezlerine Mobese sistemlerini kuran, Türkiye’nin ilk çocuk çarşısının bulunduğu alışveriş merkezini işleten Ercan Güç ve oğlu Ali Kerem Güç, son olarak inşaat şirketi kurdu. 


Güney Menkul Değerler, Corvus İletişim, Park Oyuncak Sanayi şirketlerinin yanısıra Kadir Has Alışveriş...