23 / 04 / 2024

ATİD Başkanı Seçim Aydın

ATİD Başkanı Seçim Aydın

Ticaret Odası Meclis Üyesi ve ATİD Başkanı Seçim Aydın, ATO bünyesinde Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu kurulduğunu belirtti. Aydın, "Büronun ilk kongresi IMDA 24-28 Haziran 2014 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek 23. Dünya İş Kongresi olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Afetlere dayanıklı yerleşim yerleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi yeni konferans salonunda AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı ve "Yeni dönemde, afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri kuracağız, şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getireceğiz" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilkler ve enler dönemi paylaşımı geldi, vatandaşlardan eleştiri gecikmedi!

Merakla beklenen yerel seçimler gündemden düşmezken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da resmi sosyal medya hesabı üzerinden ilkler ve enler dönemi paylaşımı yaptı. İşte İmamoğlu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu! Numan Kurtulmuş kimdir?

Yeni kabinenin belirlenmesinden sonra TBMM Başkanı için oylamalar yapıldı ve TBMM Başkanı seçildi. Yeni TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu. Peki Numan Kurtulmuş kimdir?

İş dünyasından seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalar!

İş dünyası temsilcileri, seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Yeni dönemden umutlu olduğunu belirten temsilciler, sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.

Konut satışları neden geriledi? Seçim ve deprem piyasayı nasıl etkiledi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı!

Tüketicinin yatırımda ‘güvenli liman’ gördüğü konut sektöründe satışlar nNisan ayında sert geriledi. Sektör temsilcileri, düşüşün sebebini “Seçim sürecinde ‘bekle-gör’ dönemi, krediye erişimin neredeyse imkansızlaşması ve arz sıkıntısının fiyatlar üzerindeki baskısı” şeklinde işaret etti. 

Seçimlerde geri sayım başladı! Seçim yasakları neler? Oylar hangi hallerde geçersiz sayılacak?

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde geri sayım başladı. Türkiye genelinde oy verme işlemi yarın saat 08.00’den itibaren başlayacak, saat 17.00’de sona erecek. Peki, seçim yasakları neler? Oylar hangi hallerde geçersiz sayılacak? İşte yanıtları…

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Dünya Bankası'nın 14. Başkanı Ajay Banga oldu!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, ABD'nin adayı Ajay Banga'yı bankanın yeni başkanı olarak seçti.

İTO’daki seçim rüzgarı esmeye başladı! Kim aday kim değil?

700 bine doğru giden üye sayısıyla dünyda en büyük ticaret odaları arasında olan İstanbul Ticaret Odası’nda seçim yarışı rüzgarları esmeye başladı. İTO'nun Eylül olağan meclis toplantısında ise yeniden aday olacağını açıklayan İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in konuşması sık sık alışlarla kesildi.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Mikail Hıdır, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucunda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanlığına, Şükrü Mete Tepegöz Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

ATİD Başkanı Seçim Aydın Haberi

ATİD Başkanı Seçim Aydın

Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi ve ATİD Başkanı Seçim Aydın, ATO bünyesinde Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu kurulduğunu belirterek, şunları söyledi: "Büronun ilk kongresi Uluslararası Yönetim Geliştirme Derneği'nin (IMDA) 24-28 Haziran 2014 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek 23. Dünya İş Kongresi olacak. Dünya çapında 350 bilim adamının katılacağı IMDA 'ın Ankara'da yapılacak "23'ncü Dünya İş Kongresi "Midas'ın Son Yemeği Gordion'da Büyük Buluşma" teması ile tamamlanarak yapılacak etkinliğe kültürel faaliyetlere verdiği desteklerle tanıdığımız Denizbank da destek sağlayacak.Polatlı yakınlarındaki Yassıhöyük Friglerin Başkenti Gordion aynı zamanda 111 Tümülüs'ün bulunduğu bundan böyle Tümülüsler Vadisin olarak anılan bir alanın da kapısı olma niteliğinde. Dünyanın tanıdığı Kördüğümün çözüldüğü Gordion bu kongre ve dünyada yeni açılımların da öncülüğünü yapacak." 


Posta...