20 / 04 / 2024

Atık Yönetimi Müdürü Türker Eroğlu kimdir

Atık Yönetimi Müdürü Türker Eroğlu kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Müdürü Türker Eroğlu, Şubat 2012’de geldiği bu görevden önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü’ydü. Peki Türker Eroğlu kimdir? İşte cevabı…

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Sabit taksitle sosyal konut üreten tek kurum olduk!

Hayata geçirdikleri yatırımlarla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada sabit taksitle konut üreten tek kurum olduklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Genel Müdür Ali Kurt'tan vatandaşa 5 maddelik KİPTAŞ raporu!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya hesabından yaptıkları çalışmalarla ilgili ''ilk'' vurgusu yaparak 5 maddelik KİPTAŞ raporunu açıkladı. İşte o rapor...

İnşaatta birim maliyeti 25 bin TL oldu! KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Boş konutlar ihtiyaç sahiplerine kiralansın!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, X sosyal medya hesabından konut sorunu ile ilgili paylaşımda bulundu. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve gelen yorumlar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

En düşük memur maaşı tam bu kadar olacak! Memurlara yüzde 46.73 zam müjdesi! Öğretmen, polis, müdür maaşları açıklandı!

Memur maaşları Ocak ayında 6 aylık enflasyon farkının netleşmesinin ardındna yükselecek. Peki en düşük memur maaşı Ocak'ta kaç TL olacak? Öğretmen, polis, müdür maaşları ne kadara yükselecek?

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Önalan tarafından kuruldu.

Memurlar şimdi yeni maaşlarınıza göz atın! Öğretmen, polis, müdür, hemşire maaşları kaç TL oldu? Rakamlar tek tek geldi!

Memurlar Ocak 2024 zamlı maaşlarını merakla araştırıyor. Peki öğretmen, polis, müdür, hemşire maaşları kaç liraya yükselecek? İşte o rakamlar...

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Atık Yönetimi Müdürü Türker Eroğlu kimdir Haberi

Atık Yönetimi Müdürü Türker Eroğlu kimdir

Türker Eroğlu kimdir?


Türker Eroğlu, 23 Haziran 1976 yılında Afyon Şuhut'da doğdu . 1993 yılında Afyon Lisesi'nde,1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.


1994 yılında başladığı iş hayatında sırasıyla perakende sektöründe satınalma ve pazarlama departmanlarında görev aldı. Özel sektörde çevre mühendisi olarak görev yaptı. 2000-2001 yıllarında 28. Mekanize Piyade Tümeni İstihkam Şube Müdürlüğü’nde yedek subay olarak birçok altyapı ve üstyapı tesisinin yapım, bakım ve onarımında görev aldı. Daha sonra perakende sektöründe yöneticilik yaptı. 


Bimtaş A.Ş.'de kontrol mühendisi olarak görev aldı. 60 daireli Konut Yapı Kooperatifi'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Koordinatör olarak 5 . Dünya Su Forumu'nda görev aldı. İski Genel Müdürlüğü’nde İçme Suyu Arıtma Tesisi, Atik su arıtma Tesisi ve Su Kanalizasyon Altyapı Tesisleri İnşaatında Mühendis olarak görev yaptı.

İstanbul...