20 / 04 / 2024

Atıl Araziler

Atıl Araziler

Kamu kurumlarına tahsis edildiği halde atıl halde bulunan Hazine taşınmazları gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atıl araziler tarıma kazandırılacak!

Türkiye'de 24 milyon hektar tarım alanının 2 milyon hektarı atıl durumda olduğunu söyleyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, atıl arazilerin tarıma kazandırılacağını söyledi.

Tapu Kadastro, atıl arazileri ekonomiye kazandıracak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, kanun gereği tescil harici bırakılmış alanları ekonomik ve toplumsal hayata kazandırmak için kadastro çalışmalarına başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Atıl araziler tarıma kazandırılarak 9.5 milyar lira gelir elde edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı atıl arazilerin tarıma kazandırılması ile  9.5 milyar lira gelir elde edileceğini açıkladı. 

Atıl araziler tarıma nasıl kazandırılacak?

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugünkü yazısında atıl arazilerin tarıma nasıl kazandırılacağını yazdı. İşte Bayer'in o yazısı...

40 yıllık atıl araziler tarıma kazandırıldı!

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kayseri'de 40 yıldır kullanılmayan araziler tarıma kazandırdı. 

Atıl araziler, arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılmalı!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, atıl durumdaki hazine ve şahıs arazilerinin arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılması gerektiğini söyledi.

Atıl araziler üretmek isteyene verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından parçalanan ve kullanılmayan atıl tarım alanlarının üretime kazandırılması amacıyla gerçekleşen çalıştayda “Arazi Edindirme Kurumu”nun kurulması da gündeme geldi.

Atıl araziler tarıma kazandırılacak!

Türkiye'de 24 milyon hektar tarım alanının 2 milyon hektarı atıl durumda olduğunu söyleyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, atıl arazilerin tarıma kazandırılacağını söyledi.

1915 Çanakkale Köprüsü için imzalar bugün atılıyor!

Dünyanın en uzun köprüsü olma ünvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde imzalar bugün atılıyor. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katılacak.

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nin temeli yarın atılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki ile kurulan BALTOK, yeni vizyon kenti Balıkesir’de kentleşme alanında dev bir hamle olan Yeni Karesi projesinin temelleri yarın atılıyor.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor!

Bursa Osmangazi'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor. Hastane büyesinde 250 yataklı genel hastane, 250 yataklı onkoloji hastanesi ve 250 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi yapılacak.

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından İncilikaya Mahallesi’nde hayata geçirilen uzay çatılı pazar yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Kocaeli'deki emlakçılar 2017'de sektörden atılım bekliyor!

Emlak sektörünün öncüleri Kocaeli’de bir araya gelerek, 2017 yılında sektörün yeni bir atılım yaşayacağını dile getirdiler.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Atıl Araziler Haberi

Atıl Araziler

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kamu kurumlarına tahsis edildiği halde atıl halde bulunan Hazine taşınmazlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorusunun Hazine Ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soruları:
1- Hali hazırda ülke genelinde kamu kurumlarına tahsisli olup atıl durumda bulunan hazine taşınmazları var...