26 / 04 / 2024

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat adres 

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat adres 

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Atıl kentler dönüşüme girecek!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), "Yapı Tasarım Yarışması" ile mimarlık profesyonelleri ve öğrencilerini kentteki atıl alanların nitelikli dönüşümüne ortak ediyor.

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çamur tarafından kuruldu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 222.1 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS32219 ISIN kodlu, 386 gün vadeli, 222 milyon 190 bin TL'lik kira sertifikasının 1.dönemsel kira ödemesi tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın olağan genel kurul kararları tescil edildi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 19 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan Kararlar, 2 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3. kira getirisi oranı yüzde 12,69264!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 12,69264 olarak belirledi ve 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 3,16447 oldu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 60 milyon TL'lik 3.dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSA2113 ISIN kodlu, 378 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında kira sertifikasının 3.dönemsel kira ödemesi tamam... 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 4. kira getirisi oranı yüzde 18,50!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSA2113 ISIN kodlu kira sertifikasının 4. kira getirisine ilişkin yıllık beklenen basit brüt getiri oranı yüzde 18,50 olarak belirlendi ve 42 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 2,12877 oldu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının getiri oranı yüzde 12,69264!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 12,69264, 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 3,16447 olarak belirlendi.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat adres  Haberi

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat adres 

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...