19 / 04 / 2024

Atilla Aytaç kim

Atilla Aytaç kim

Uçaktan çekilen fotoğrafla ortaya çıkan talan sonrası, adanın devredildiği TOBB’un topu attığı Turizm Bakanlığı soruları cevapsız bıraktı. Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, hukuki sürecin devam ettiği belirtti.

Sivriada'yı imara açan plan durduruldu!

Atilla Aytaç 'Yürütmeyi durdurma kararı adalar halkı tarafından olumlu karşılandı. Şu anda Yassıada ile ilgili devam eden bir mahkeme var. Umarım Yassıada için de aynı karar verilir' dedi.

Atilla Aytaç kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Toplantıda belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Adalar Belediye Başkan adayı olan Atilla Aytaç kimdir?

Atilla Aytaç'tan Yassıada açıklaması!

Uçaktan çekilen fotoğrafla ortaya çıkan talan sonrası, adanın devredildiği TOBB’un topu attığı Turizm Bakanlığı soruları cevapsız bıraktı. Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, hukuki sürecin devam ettiği belirtti.

Adalar Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı yapıldı!

Adalar Belediye Meclisi’nin 7. seçim dönemi 2. toplantı yılı, Kasım ayı toplantısı, 2 Kasım Pazartesi günü Meclis Salonu’nda yapıldı. Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç başkanlığında yapılan toplantıya tüm meclis üyeleri katıldı.

Adalar Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı yapıldı!

Adalar Belediye Meclisi'nin 7. Seçim dönemi 2. Toplantı yılı Mart ayı toplantısı, 2 Mart Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç başkanlığında yapılan toplantıya tüm meclis üyeleri katıldı.

Adalar Belediyesi, Akülü Araçların Tescil İşlemleri teklifini kabul etti!

Adalar Belediye Meclisi, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç başkanlığında dün toplandı. Peki 2015'in ilk Adalar Belediye Meclis Toplantısı'nda hangi teklifler kabul edildi, hangileri komisyona gönderildi?...

Sivriada'yı imara açan plan durduruldu!

Atilla Aytaç 'Yürütmeyi durdurma kararı adalar halkı tarafından olumlu karşılandı. Şu anda Yassıada ile ilgili devam eden bir mahkeme var. Umarım Yassıada için de aynı karar verilir' dedi.

Terrace Lido yıkılıyor!

İnanlar İnşaat'ın Büyükada'daki eski Lido otelin yerine inşa ettiği Terrace Lido rezidansın yıkımına başlandı. Adalar Belediyesi Başkanı Atilla Aytaç, "Rezidans planlara aykırı yapıldı. Mahkemenin verdiği kararları uyguluyoruz. Yıkıma devam edeceğiz" dedi

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Site duyurusunu kim yapar?

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Atilla Aytaç kim Haberi

Atilla Aytaç kim

1. derece doğal ve tarihi sit, III. derece arkeolojik sit alanı olan Yassıada’da otel ve kongre merkezi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Talanın boyutlarının uçaktan çekilen bir fotoğrafla ortaya çıkmasının ardından Yassıada’nın devredildiği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği topu Kültür ve Turizm Bakanlığı’na attı. Bakanlık ise sorularımızı yanıtsız bıraktı. Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç tarihi eserlere zarar verildiğini belirterek, “Şikâyet ettik. Mevzuata uygun dediler. Mevzuata uygun ama hukuka uygun değil” dedi. 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit, III. Derece Arkeolojik Sit alanı olarak belirlenen Yassıada’da otel ve kongre merkezi uğruna süren katliamı geçen yaz aylarında kamuoyuna duyurmuştuk. Siyasetçiler, aktivistler, arkeologlar ve mimarlar Yassıada’da yaşanan tahribatı yerinde gözlemlemiş, Yassıada’da bir tarihin katledildiğinin altını çizmişti. CHP İBB Meclis üyeleri, Adalar Savunması aktivistleri,...