25 / 04 / 2024

Atlantik Life ödeme koşulları

Atlantik Life ödeme koşulları

Âtlantik Yapı, Atlantik Life projesinde firma bünyesinde yeni bir kampanya düzenledi.

Pendik Atlantik Life projesi teslimleri Nisan 2017'de!

Atlantik Yapı Tarafından hayata geçirilen Atlantik Life projesinin ön talep süreci başladı. Daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Avcılar Reform Life fiyat ve ödeme planı!

Toplam 124 konut ve 15 ticari üniteden meydana gelen Avcılar Reform Life projesi Haziran 2019’da teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Avcılar Reform Life fiyat ve ödeme planı...

Atlantik Yapı Atlantik Fly ödeme planı!

250 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Atlantik Yapı Maltepe projesinde 140 konuta yer veriliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Atlantik Fly Pendik ödeme planı!

Toplam 140 adet daireden meydana gelen Atlantik Fly projesi Atlantik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Atlantik Fly Pendik ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

Brooklyn Life ödeme planı!

Pana Yapı imzasıyla hayata geçirilen Brooklyn Life projesi İstanbul Fikirtepe'de inşa ediliyor. Proje ödeme seçeneklerinde yeni yıla özel fırsatlar sunuyor.

Brooklyn Life Fikirtepe ödeme şekli!

431 konut ve 14 dükkandan meydana gelen Brooklyn Life Fikirtepe projesinde yeni yıla özel indirimler yapılıyor. İşte, Brooklyn Life Fikirtepe ödeme şekli...

Atlantik Life peşinatı öteledi vadeyi uzattı!

Âtlantik Yapı, Atlantik Life projesinde firma bünyesinde yeni bir kampanya düzenledi.

Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi!

Nisan 2017’de konut teslimlerin gerçekleşeceği Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi 305 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Atlantik Life’da teslimler Nisan 2017’de!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesinde yılın son kampanyasını hayata geçiriyor. Firma, 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar kredilendirme olanağı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor.

Atlantik Life'ın yüzde 75'i sahiplerini buldu!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Atlantik Life'ta Ramazan kampanyası!

Atlantik Yapı, Pendik'te inşa ettiği Atlantik Life projesi için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. Ramazan kampanyası çerçevesinde peşinatı teslimde ödeme imkânı da yer alıyor.

Esenyurt Önay Life ödeme planı!

Esenyurt Önay Life ödeme planı kapsamında firma bünyesinde ya da banka kredili ödemeler yapılıyor. Önay Life Residence Esenyurt projesinde teslimler Eylül 2018'de yapılıyor...

Onur Park Life Konutları ödeme planı!

Onur Park Life Konutları ödeme planı kapsamında 48 ay taksitlendirme yapılıyor. Esenyurt'ta inşa edilen Onur Park Life İstanbul projesinde 2+1 fiyatları 518 bin liradan başlıyor...

Atlantik Life'ta 40 ay sıfır faizle!

150 milyon liralık yatırım bedeli ile İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te yükselen projede 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor.

Atlantik Life ödeme koşulları Haberi

Atlantik Life ödeme koşulları

Kampanya kapsamında konut alıcısı 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar vade imkanından yararlanabilecek. 


Pendik Kurtköy'de yükselen sitede 1+1, 2+1,3+1 ve 4+i'den oluşan dört farklı daire seçeneği bulunuyor. Yüzde 70 peyzaj alanına sahip projede ayrıca; kapalı ve açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu ve sosyal yaşam alanları mevcut. 


Projenin Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Tortumlu, peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağladıklarını söyledi. Daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 192 konut ve ticari ünitelerin yer aldığı proje, Sabiha Gökçen Havalimanına 1,5 kilometre, D-100 Karayoluna 2 kilometre, Tem otoyoluna 3 kilometre, Yüksek Hızlı Tren'e 2,5 kilometre, İstanbul Deniz Otobüslerine 3,5 kilometre ve Metro'ya 700 metrelik bir mesafede yer alıyor. 


İnşa çalışmalarının devam ettiği Atlantik Life'da teslimler Nisan 2017'de...