26 / 04 / 2024

atlaspark avm flo iletişim

atlaspark avm flo iletişim

2015'in sonuna kadar 250 mağazaya ulaşmayı hedefleyen FLO, Türkiye'nin dört bir yanında mağaza yatırımlarını sürdürüyor. FLO'nun 223'üncü mağazası, 27 Ağustos Perşembe günü Sultanbeyli Atlaspark AVM'de açıldı.

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

AVM'lerde kiraların TL'ye çevrilmesi faydalı oldu!

FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan "AVM'lerde kiraların döviz yerine TL olarak düzenlenmesi kararının sektöre ne kadar faydası oldu?" sorusuna, "Bu karar sektörümüz için elbette faydalı oldu" yanıtını verdi...

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Ergün Mimarlık, Cityscape Awards 2018’de finalist oldu!

Ergün Mimarlık, Atlaspark AVM ve Mermerler Plaza projeleriyle Cityscape Awards 2018’de 2 ayrı kategoride finalist oldu.

Ankara Park Vera AVM'de mağazalar boşalıyor!

Ankara’nın en gözde AVM’si Park Vera’dan markalar bir bir çıkıyor. Aralarında LC Waikiki, Derimod, Colins, Defacto, Flo ve Beğendik’in de bulunduğu 40 marka sözleşmelerinin bitmesini gerekçe göstererek AVM’den çıkma kararı aldı.

150 mağazalık Atlaspark AVM açıldı!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat ve Sultanbeyli Gayrimenkul tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli'de inşa edilen Atlaspark AVM açıldı.

Anadolu Yakası'na 150 mağazalık yeni AVM!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat ve Sultanbeyli Gayrimenkul tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli'de inşa edilen Atlaspark AVM açıldı

Atlaspark AVM kapılarını açtı!

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Sultanbeyli Atlaspark AVM hizmete açıldı!

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Atlaspark, 55 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 mağazası hizmet veriyor.

Ziylan, Merter Meydan AVM'yi satın mı aldı?

Ayakkabıcı Ziylan alışveriş merkezinde büyüme planları yapıyor. İlk yatırımını Sultanbeyli’deki Atlaspark’a yapan, Ziylan’ın Alman Metro’nun Merter’deki Meydan AVM’sini aldığı belirtiliyor.

Atlaspark AVM kapılarını açtı!

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Bölgenin en büyük üç AVM’sinden biri olan Atlaspark'ta, 150 mağaza bulunuyor.

Atlaspark AVM Sultanbeyli'de açıldı!

Sultanbeyli'de 400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM açıldı. Atlaspark, kolay ulaşılabilir lokasyonu, 1400 araçlık kapalı otoparkı ile önemli ölçüde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

atlaspark avm flo iletişim Haberi

atlaspark avm flo iletişim

2015 yılsonuna kadar 250 mağazaya ulaşmayı hedefleyen FLO, Türkiye'nin dört bir yanında mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. FLO'nun 223'üncü mağazası, 27 Ağustos Perşembe günü Sultanbeyli Atlaspark AVM'de açıldı. Türkiye ayakkabı sektörünün lider grubu Ziylan'ın amiral gemisi FLO, 223'üncü mağazasını Sultanbeyli Atlaspark AVM'de açtı. 1.654 metrekarelik oldukça büyük bir alanda hizmet verecek olan FLO mağazasında yüzlerce markadan binlerce çeşit ayakkabı, çanta ve aksesuar kalite ve uygun fiyat avantajıyla ziyaretçilere sunuluyor. Türkiye'nin ilk ayakkabı mağaza zinciri FLO, 223 mağazasında binlerce çeşit ürünü koleksiyonunda bulunduruyor. FLO; güncel moda ve geniş bir ürün yelpazesini, ulaşılabilir fiyatlar ile sunarak sektörün lideri konumunda. Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren mağazalarının yanı sıra FLO; Türkiye'nin en büyük online ayakkabı alışveriş sitesi ile de Türkiye'nin her noktasına...