27 / 04 / 2024

ato üyelerine icra takibi

ato üyelerine icra takibi

Ankara Ticaret Odası (ATO), Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın genelge ve yazıları uyarınca zaman aşımına uğrayacak olan ve aidatlarını ödemeyerek askıya alınan yaklaşık 28 bin üyesine icra takibi başlattı.

Mağazaların yüksek kira sorunu ATO'da masaya yatırıldı!

Ankara’daki alışveriş merkezlerinin yöneticileriyle bir araya gelen ATO Başkanı Baran, ATO üyelerinin yüksek kiralardan şikâyetçi olduklarını söyledi.

Asena Atalay'ın Caner Erkin'e açtığı icra davası reddedildi!

Asena Atalay'ın Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında ‘Nafaka ödemiyor’ diye başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından reddedildi.

ATO Yönetimi TOKİ Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti!

Gürsel Baran başkanlığındaki ATO Yönetimi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti.

İbrahim Kutluay'a icra şoku!

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

TOKİ ile ATO'dan Ankara'ya Tekstilciler Sitesi geliyor!

ATO Başkanı Gürsel Baran ile yönetim kurulu üyeleri, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile Ankara Ti̇caret Odası, Ankara'da Teksti̇lci̇ler Si̇tesi̇ kurulması i̇çi̇n harekete geçti̇.

Caner Erkin icra takibini durdurdu!

Futbolcu Caner Erkin'in oğlunun giderlerini ödemediğini ileri süren Asena Atalay dava açıp, 450 bin liralık icra takibi başlattı. Caner Erkin'in avukatı Emrah Pamuk ise icra takibinin karara aykırı düzenlenmiş olduğu gerekçesiyle ödeme emrinin iptali için mahkemeye başvurdu.

Caner Erkin’e 120 bin liralık icra takibi!

Oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin’e, 120 bin liralık nafakayı ödemediği iddiasıyla eski eşi Asena Atalay icra takibi başlattı. Milli futbolcu, parayı kuruşuna kadar ödediğini açıkladı.

Taşyapı icra işlemlerine tepki!

Taşyapı'nın Kadıköy Belediyesi'ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması istemiyle başlattığı icra işlemine Kadıköy Kent Konseyi'nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum tepki gösterdi.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Efe Bezci Kent İncek ve Ato Kooperatifi projelerini anlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi.

Ödenemeyen aidatların icra takibi bina yönetimleri için yeni kazanç kapısı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, bazı bina yönetim firmalarının, vatandaşın geç ödediği her aidat borcu için ayrı ayrı icra dosyası açarak haksız kazanç sağlamaya çalıştığını savundu. Şahin "75 liralık bir aidat için tüketiciden 600 lira çıkıyor" dedi.

Avantaj Grup'tan ilksan üyelerine önemli yatırım fırsatları!

Avantaj Grup ilksan üyelerine Çanakkale köprü yolu güzergahında önemli yatırım fırsatları sunuyor.

İcra daireleri çoğalıyor!

Samsun Halk Gazetesi köşe yazarı olan Ragıp Göker bugünkü yazısında Vezirköprü'deki hastanenin inşaatına haciz gelmesini değerlendirdi. Göker icra dairelerinin çoğaldığına dikkat çekti.

ato üyelerine icra takibi Haberi

ato üyelerine icra takibi

Ankara Ticaret Odası (ATO) 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu, ilgili yönetmelikler ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın genelge ve yazıları uyarınca zaman aşımına uğrayacak olan ve aidatlarını ödemeyerek askıya alınan yaklaşık 28 bin üyesine icra takibi başlattı. ATO Başkanı Salih Bezci, “Bu husus bizim takdirimizde değildir. Yasal mevzuat zorunlu kıldığı için prosedür işletilmiş ve aidat borcu olan üyelere mecburen icra takibi başlatılmıştır. Bizde bu durumdan mutlu değiliz.”dedi.


Ankara Ticaret Odası, 2010 yılından bu yana odaya aidat borcu bulunan ve bu borcundan dolayı üyeliği askıya alınan ve daha önce üç kez tebligat yoluyla uyarılan ve oda web sayfasında ve gazete ilanlarına rağmen borcunu ödemeyen yaklaşık 28 bin üyeye icra takibi başlattı. Konuyla ilgili yazılı bir...