26 / 04 / 2024

ATO ziyaret

ATO ziyaret

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Meclis Başkanı Nuri Gürgür, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Venezuela Türk yatırımcıları bekliyor!

Ankara Ticaret Odasını (ATO) ziyaret eden Venezuela Dışişleri Bakan Yardımcısı Ramon Gordils, Türk şirketleri ile çalışmak istediklerini dile getirdi. Gordils, iki ülke arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek istediklerini belirtti.

ATO Yönetimi TOKİ Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti!

Gürsel Baran başkanlığındaki ATO Yönetimi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti.

TOKİ ile ATO'dan Ankara'ya Tekstilciler Sitesi geliyor!

ATO Başkanı Gürsel Baran ile yönetim kurulu üyeleri, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile Ankara Ti̇caret Odası, Ankara'da Teksti̇lci̇ler Si̇tesi̇ kurulması i̇çi̇n harekete geçti̇.

ATO'dan Faruk Özlü’ye ziyaret!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Meclis Başkanı Nuri Gürgür, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

28. Yapı Fuarı'nı 24.5 bin ziyaret etti!

Yapı sektörünün başkent buluşması 28. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’yı 24.562 kişi ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen fuara sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi.

ATO kongre turizminde daha aktif olacak!

Ankara Ticaret Odası (ATO)'dan yapılan açıklamaya göre Ankara Ticaret Odası (ATO) bünyesinde kurulan Kongre ve Ziyaretçi Bürosu, Uluslararası Toplantı ve Kongreler Birliği'nin (ICCA) üyesi oldu.

Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'nun ilk kongresi 24 Haziran'da yapılacak!

Ticaret Odası Meclis Üyesi ve ATİD Başkanı Seçim Aydın, ATO bünyesinde Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu kurulduğunu belirtti. Aydın, "Büronun ilk kongresi IMDA 24-28 Haziran 2014 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek 23. Dünya İş Kongresi olacak.

Uzungöl'ü 50 bin Sümela'yı 10 bin kişi ziyaret etti!

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız Türkiye'nin en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Uzungöl ve Sümela Manastırı'na bayram tatili süresince yoğun ziyaretçi akını yaşandığını söyledi...

Ege sahilleri ziyaretçilerin akınına uğradı!

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, “Bayram tatili nedeniyle Ölüdeniz, ziyaretçilerin akınına uğradı. Ben yanlış bir ifade kullanarak 'Kumburnu Plajı kapatıldı' diye demeç verdim. Plaj kapatılmamış sadece aşırı bir yoğunluk var” dedi...

Vialand 200 bin ziyaretçi ağırladı!

Türkiye'nin ilk temalı parkı olan İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te Via Grup tarafından Vialand açıldığı günden yani 26 Mayıs 2013'ten bu yana 200 bin ziyaretçi ağırladı.

G Marin Bayramoğlu projesi satış ofisi bayramda ziyaretçilerini bekliyor!

Mar Yapı’nın İstanbul’un yanı başındaki saklı cennet Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ve 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden meydana gelen G Marin projesi satış ofisi bayramın üçüncü gününden itibaren ziyaretçilere açık olacak...

Film için inşa edilen Andriçgrad’ı 50 bin kişi ziyaret etti!

13 milyon euro harcanan plato, turistik merkeze döndü. Usta yönetmen Emir Kusturica’nın film çekmek için inşa ettirdiği Andriçgrad’ı 6 ayda 50 bin kişi ziyaret etti. ‘Hayali tarih kent’ Osmanlı’dan Yugoslavya Krallığı’na kadar izler taşıyor.

Safranbolu'yu 6 ayda 118 bin turist ziyaret etti!

Karabük'ün tarihi konaklarıyla ünlü Safranbolu'yu, bu yılın ilk yarısında 118 bin 487 turist ziyaret etti. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerine göre, ilçede bu yılın ilk 6 ayında 21 bin 369'u yabancı, 97 bin 118'i yerli olmak üzere 118 bin 487 turist

ATO ziyaret Haberi

ATO ziyaret

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Meclis Başkanı Nuri Gürgür, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. ATO heyetinin çalışmaları hakkında bilgi alarak görüş ve önerilerini dinleyen Bakan Özlü, heyet üyelerinin tek tek aktardığı konular hakkında notlar aldığını söyledi.

-“İHRACATTA KİLOGRAM FİYATINI ARTIRACAK ÜRÜNLERE YÖNELMELİYİZ”-

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci konuşmasına 65’inci hükümetin hayırlı olmasını dileyerek başladı. Türkiye’nin genel ekonomik tablosundan bahseden Bezci, ekonominin lokomotifi inşaat sektörünün hareketlenmesi için konut faizlerinin düşmesi gerektiğini kaydetti. “Yurt dışına İstanbul üzerinden uçmaktan muzdaribiz” diyen Bezci, işadamlarının aktarmalı uçuş nedeniyle bir gün gidiş bir gün de gelişe zaman harcayarak iki tam gününü yolda kaybettiğini söyledi. Bezci, Bakan Özlü’den Ankara’ya 2,5-3 saatlik...