19 / 04 / 2024

Autodesk Teknik Zirvesi nerede

Autodesk Teknik Zirvesi nerede

4 Ekim 2018 günü düzenlenecek Autodesk Teknik Zirvesi, yapı profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak. Ergün Mimarlık, BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

İnşaat Bilgi Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat Bilgi Zirvesi, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (fib) Türkiye Temsilciliği tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği toplantı salonunda yapıldı. Deprem konusunun değerlendirildiği zirveye birçok uzman katılım sağladı...

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi’nde boy gösterecek!

4 Ekim 2018 günü düzenlenecek Autodesk Teknik Zirvesi, yapı profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak. Ergün Mimarlık, BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi'ne katılıyor!

Ergün Mimarlık, 4 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan Autodesk Teknik Zirvesi’nin Yapı Sektörü Oturumu’nda başarı hikayelerini ve BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Guardian Glass, Mimari Tasarım Zirvesi'nde!

Guardian Glass, 14-15 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Mimari Tasarım Zirvesi”nde, farklı yapı tiplerine ve ihtiyaçlara cevap verir nitelikte, hem görsel, hem teknik, hem de ekonomik anlamda zengin çeşitlilik sunan ürün yelpazesini sektör profesyonelleriyle buluşturacak.

YTÜ Raylı Sistemler Zirvesi gerçekleşti!

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ)’de düzenlenen ‘Raylı Sistemler Zirvesi’nde Türkiye’deki ulaşım probleminin röntgeni çekildi. Zirvede sektör profesyonelleri, devlet kurumlarının üst düzey temsilcileri ve akademisyenler, öğrencilerle buluştu.

İkinci Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

İkinci Kentsel Dönüşüm Zirvesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampusu'nda gerçekleştirildi. YTÜ ve Piri Reis Harita ve CBS Derneği'nin ortaklığındaki zirvenin ikinci gününde "Yerinde Dönüşüm-Yaşanabilir Kentler Sempozyumu" yapıldı.

2.Kentsel Dönüşüm zirvesi 13 Aralık'ta başlıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenecek olan "2'nci Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nde İnşaat ve finans sektörü, yerel yönetim temsilcileri, kamu ve özel sektör profesyonelleri ve akademisyenler "Yerinde Dönüşüm Yaşanabilir Kentler'i konuşacak.

2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13-14 Aralık'ta!

2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13-14 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Zirve, 13-14 Aralık tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumu’nda kapılarını açıyor. Zirvede Denge Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Arslan sunum yapacak.

2.Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13-14 Aralık'ta!

“2.Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2014; Yıldız Teknik Üniversitesi ve Piri Reis Harita Gayrimenkul ve CBS Derneği iş birliği ile düzenlenecek. Zirve, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nim katılımıyla, 13-14 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleşecek...

Denge Değerleme 2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13-14 Aralık'ta!

Çevre Bakanlığı Kentsel Dönüşüm ve Altyapı Genel Müdürlüğü, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Piri Reis Derneği işbirliği ile Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13-14 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Autodesk Teknik Zirvesi nerede Haberi

Autodesk Teknik Zirvesi nerede

1995'ten beri mimari ve iç mimari projeler üreten Ergün Mimarlık, Autodesk'in düzenlediği Autodesk Teknik Zirvesi’ne katılıyor. Yapı profesyonellerini buluşturacak Autodesk Teknik Zirvesi, İstanbul, Marriott Hotel’de düzenlenecek.

En geniş çaplı yazılım etkinliği zirvesine; Tahincioğlu, Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Yezdan Kanaat, Yazılım 3D BIM Danışmanı Barış Canpolat ile Y. Mimar Eser Ergün, Mimar Etem Adem ve İç Mimar Gizem Arslaner katıldı. 

İç Mimar Gizem Arslaner’in konuşma yapacağı oturumda, Nidapark Ayyıldız projesi masaya yatırılacak. Başarı hikayelerin anlatılacağı zirvede, BIM sistemine geçiş süreçleri katılımcılarla paylaşılacak.