26 / 04 / 2024

autopia beylikdüzü görselleri

autopia beylikdüzü görselleri

Metrekare birim fiyatının 3 bin 600 liradan başlangıç gösterdiği Autopia Beylikdüzü görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Autopia iletişim!

Keleşoğlu İnşaat - Gül İnşaat’ın projesi olan Autopia Esenyurt’ta yer alıyor. Autopia iletişim, adres konum ve kroki bilgileri haberimizde yer alıyor

Autopia Esenyurt satış ofisi nerede!

Esenyurt’ta yer alan Autopia projesinin satış ve kiralama süreci devam ediyor. Autopia Esenyurt satış ofisi nerede, konum ve krokisi haberimizin içinde yer alıyor

Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları!

150 milyon dolarlık yatırım bedeli ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları metrekaresi 3 bin 600 dolardan başlıyor...

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Beylikdüzü Gürpınar 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 984 Ada 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki 505 adet konut ve 20 adet ticari ünitenin yer aldığı KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Beylikdüzü Gülseren Yapı Kooperatifi'nde tapu sorunu: 13 dava açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından verilen sözlerin Beylikdüzü Belediyesi döneminde bozulduğunu belirten aileler 13 ayrı dava açtı. Aileler 250 bin-450 bin TL arası yüksek ipotek ücretiyle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

Beylikdüzü Gürpınar'da dönüşüm başlıyor!

Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki hukuki engeller mahkeme kararıyla kaldırıldı.

autopia beylikdüzü görselleri Haberi

autopia beylikdüzü görselleri

150 milyon dolar yatırım bedeli ile Beylikdüzü'nde inşa edilen Autopia projesi, Gül ve Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


Autopia Beylikdüzü görselleri www.autopia.com.tr internet adresinde yayınlandı. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Autopia'da  51 adet ofis alanı, 84 adet servis alanı, 61 adet kafe-restoran alanı ve 6 banka ile 2.500 araçlık otopark yer alıyor. Projede 209 tane 2. el, 79 tane 1. el showroom bulunuyor.


Autopia projesine yer alan dükkanların metrekare birim fiyatı 3 bin 600 dolardan başlıyor, 5 bin 400 dolara kadar ulaşıyor. İletişim için 0212 853 33 13 numaralı telefonu aramak yeterli oluyor. Autopia Beylikdüzü görselleri şu şekilde;  


Autopia Beylikdüzü görselleri;