25 / 04 / 2024

Avangarde Collection otel yatırımları

Avangarde Collection otel yatırımları

Lucis Global ve Avangarde Collection Yönetim Kurulu Başkan Yarduncısı İsmet Öztanık, yeni işlere girdiklerini söylüyor. Öztanık, İstanbul'da üç otel daha açmayı istediklerini belirtiyor.

Avantgarde Collection otel yatırımlarında hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Avantgarde Collection kurucusu İsmet Öztanık'ın yeni açılan otellerine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Zincire yeni Otel ekledi' başlıklı yazısı...

Barut Collection Didim'de yükselecek!

Akdeniz Bölgesi'nde başarılı yatırımlara imza atan Barut Hotel rotasını Didim'e çevirdi. Lüks konsept ile hayata geçirilecek projedeki otel Barut Collection ismiyle hizmete sunulacak. 

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor.

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection, otel ofisi konseptini Türkiye’ye getiriyor!

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Ant Yapı, Radisson Collection’ı Bodrum’a getiriyor!

Ant Yapı, beşinci turizm yatırımını, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection ile Bodrum’da gerçekleştiriyor. Radisson Collection Resort & Spa Bodrum 2021 yılında faaliyete geçecek...

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Avangarde Collection İstanbul'da 3 otel açacak!

Lucis Global ve Avangarde Collection Yönetim Kurulu Başkan Yarduncısı İsmet Öztanık, yeni işlere girdiklerini söylüyor. Öztanık, İstanbul'da üç otel daha açmayı istediklerini belirtiyor.

Avantgarde Collection otel, catering ve restaurant zincirlerinden oluşuyor!

Lucis Global Başkan Yardımcısı ismet Ömer Öztanık ve Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Öztanık Avantgarde Collection'ın otel, catering ve restaurant zincirlerinden oluşan bir çatı marka olduğunu vurguladılar.

The Marmara yenilendi, 4 yeni otel için düğmeye basıldı!

Türk otel zinciri The Marmara Collection İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk, adlarını ve logolarını yenilemelerinin yanında başta The Marmara Taksim olmak üzere otel renovasyonu için 28 milyon dolar harcayacaklarını söyledi

Blue Collection Otel'in giriş yolu kapatıldı

Kemer'de bulunan Blue Collection Otel'in kullandığı giriş yolu, tesisin yanındaki devremülk sitesinin açtığı dava sonucu kapatıldı

Avangarde Collection otel yatırımları Haberi

Avangarde Collection otel yatırımları

İstanbul'daki Golden Age ve Cyrstal otellerinin sahibi olan Öztanık Ailesi'nin ikinci kuşağından dört kardeş üç yıl önce işlerini ayırdı. Grup içinde yer alan Avangarde Collection otellerini bünyesine alan Lütfi Öztanık ile oğulları, ayrılık sonrası Lucis Global'i faaliyete geçirdi. Lucis Global şu an dört otelle faaliyet gösteriyor. Lucis Global ve Avangarde Collection Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı İsmet Öztanık, gnıbun İstanbul'da üç otel yatırımı üzerinde çalıştığını söylüyor. Öte yandan Lucis Intiative şirketiyle sektöre nitelikli işgücü kazandıracak bir akademi kuran Öztanık, bu girişim için Kadir Topbaş'ın oğlu Ömer Topbaş ile ortaklık yaptı. Ardından Murat ve Ayşecan Özyeğin ile Soluto adıyla entegre tesis yönetimi şirketi kuruldu. Önümüzdeki beş yılda yeni girişimlerin gelirlerinin otelcilik gelirlerini geçebileceğini söyleyen İsmet Öztanık, sonılanmızı aşağıdaki gibi yanıtladı: 


Öztanık Ailesi'nde...