19 / 04 / 2024

Avantgarde Şişli açıldı mı

Avantgarde Şişli açıldı mı

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Çiğli Tramvayı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi temelini üç sene önce attığı Çiğli Tramvayı’nı on binlerce İzmirlinin katıldığı törenle hizmete açtı. 

THY'den depremzede öğrencilere büyük jest! İş ilanı açıldı!

Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma sebep olan depremden etkilenen afetzede öğrenciler için part - time iş ilanı açtı. İşte detaylar...

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 1800 ada, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 43, 44, 45, 46, 100 parseller, 2079 ada, 582 parsel, 2155 ada, 52, 77, 78, 80 81 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertürk Görman tarafından açıldı.

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Salamah tarafından açıldı.

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı   Altunay ve  Murat Demir tarafından açıldı.

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Avantgarde Şişli açıldı mı Haberi

Avantgarde Şişli açıldı mı

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi. 

Para'da yer alan habere göre, grubun amiral gemisi olan Avantgarde Collection otel zinciri markasına İstanbul Taksim, Levent ve Bodrum Yalıkavak'tan sonra beşinci halkayı ekledi.

Pandemiyi bir kayıp değil, fırsat olarak değerlendirdiklerini söyleyen Kurucu İsmet Öztanık, "12 yılda, dört halkayı zincir markamıza ekledik. Beşinci şubemizi de bu ay Şişli'de açtık." dedi.

Avantgarde Collection 103 odalı otelini İstanbul'da hizmete...