16 / 04 / 2024

Avcı 2021 İnşaat adres 

Avcı 2021 İnşaat adres 

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berke Avcı tarafından kuruldu.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Avcılar Space'te son 2 konut yüzde 10 indirimle satışta!

Avcılar İnşaat'ın Avcılar Space projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Avcılar Space projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Ysn 2021 İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn 2021 İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Solmaz tarafından kuruldu.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

Avcılar İnşaat yeni projesi Lusso Bornova için düğmeye bastı. Lusso Bornova'da 4+1, 5+1, 7+2 ve 9+2 konut tipleri yer alıyor...

YDA İnşaat'ın 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

YDA İnşaat 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 dönemine ait konsolide sınırlı rapora göre; şirketin hasılatı inşaat-taahhüt alanında 1 milyar 582 milyon 599 bin 861 TL oldu. 

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Avıncal tarafından kuruldu.

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berke Avcı tarafından kuruldu.

2021 inşaat demiri fiyatları!

Altın ve döviz gibi kendine has piyasası bulunan 2021 inşaat demiri fiyatları belli oldu. İşte güncel inşaat demiri fiyatları 2021...

İnşaat sektörünün Nisan 2021 karnesi!

TMB, ekonomi çevreleri ve sektör tarafından ilgiyle takip edilen Nisan 2021 İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nu yayınladı. Peki raporda hangi değerlendirmelere yer verildi? İşte rapordaki genel ekonomi ve inşaat sektörü tespitleri...

Çar 2021 İnşaat Kimya Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çar 2021 İnşaat Kimya Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyfi Aslan tarafından kuruldu.

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Önder Kara tarafından kuruldu.

Avcı 2021 İnşaat adres  Haberi

Avcı 2021 İnşaat adres 

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berke Avcı tarafından kuruldu.

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. METAL a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. ELEKTRİK a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve...