29 / 03 / 2024

Avcı Architects ofis

Avcı Architects ofis

Modern çalışma mekanları üzerine yaptığı araştırmalarını sürdüren ve bu yönde projeler üretmeye devam eden Avcı Architects’in tasarladığı INC Research İstanbul Merkez Ofisi’nde çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışı vurgulanmış.

Avcı Architects'tan yeni nesil ofis tasarımları!

Avcı Architects, çalışan insanların fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt veren, çağdaş normlarda ofis fit-out projelerinde dünyaca ünlü mimarlık pratiği Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor.

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Port Avcılar satışta! 2024 sonunda teslim!

Mutlu İnşaat imzası taşıyan Port Avcılar satışa çıktı. 2024 yılının sonunda teslim edilecek olan Port Avcılar'da home ofis ve dükkanlar yer alıyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Dünyanın en uzun parametrik form tasarımı İstanbul Havalimanı'nda!

İstanbul Havalimanı’ndaki Türk Hava Yolları İç ve Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları, Avcı Architects’in yerel çözüm ortaklığında Softroom ile birlikte tasarlandı. 

Ankara Ofis Kulesi'nde Guardian Glass imzası! 

Anmahian Winton Architects ve rggA Mimarlık işbirliği ile tasarlanarak Ankara'nın batısını bağlayan Otoyol aksı üzerinde yükselen Ankara Ofis Kulesi'nde Guardina Glass imzası var. 

Al Khobar Mixed Use projesine Architizer Awards’tan ödül!

Avcı Architects tarafından Suudi Arabistan’ın en büyük metropolitan bölgesinin Basra Körfezi kıyısında tasarlanan “Al Khobar Mixed Use” projesi Architizer A+ Awards’ta “Popular Choice” ödülünün kazananı oldu.

Avcı Architects’ten global ölçekli projeler!

Sürdürülebilir mimarlığın Türkiye’deki öncüsü olan Avcı Architects, İstanbul, Londra ve Ljubljana’daki ofislerinde Avrupa’dan Afrika’ya ve Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleri tasarlıyor.

Iglo Architects ile ofis tasarımlarına yeni soluk!

Iglo Architects, Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğinde mimari ve iç mimari projelere imza atıyor. Şirket, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İlker Apaydın için yeni muaynehane tasarladı. 

Aurum Ofis Binası WAF Awards’da finalist oldu!

Boytorun Architects tarafından İstanbul Bağcılar’da tasarladığı “Aurum Ofis Binası” World Architecture Festival (WAF) Awards’da finale kalma şansını yakaladı.

Avcı Architects, MIPIM'de projelerini tanıtıyor!

İş hacminin yüzde 80’i uluslararası projelerden oluşan Avcı Architects, 14-17 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilmekte olan MIPIM 2017 Fuarı’nda yer alıyor.

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

Avcı Architects, Avrasya Tüneli Müzesi ile sergi algısını değiştiriyor!

Avcı Architects tarafından yapılan Avrasya Tüneli Müzesi, son teknoloji anlatım teknikleriyle sergi algısına yenilik getiriyor.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

Avcı Architects ofis Haberi

Avcı Architects ofis

Modern çalışma mekanları üzerine yaptığı araştırmalarını sürdüren ve bu yönde projeler üretmeye devam eden Avcı Architects’in tasarladığı INC Research İstanbul Merkez Ofisi’nde, kurumsal kimlik değerleriyle iç mekan bileşenlerinin bir arada ele alınırken, kullanıcı koşullarının önemsendiği, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan, çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışı vurgulanmış.

Tasarım yaklaşımında sürdürülebilirlik esaslarını temel alarak, Türkiye’de ve dünyanın birçok farklı ülkesinde başarılı projeler üreten Avcı Architects, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen çağdaş normlarda office fit-out projeleri tasarlamaya devam ediyor. Avcı Architects tarafından, uluslararası medikal araştırma şirketi INC Research için tasarlanan ve 450 m² büyüklüğe sahip olan İstanbul merkez ofisi, çalışanların gün ışığından en üst düzeyde yararlanması üzerine geliştirilen açık planlı ofis şemasıyla ve doğal malzeme seçimleriyle Avcı Architects projelerindeki sürdürülebilirlik yaklaşımını destekleyerek,...