20 / 04 / 2024

Avcılar Ambarlı tesisleri

Avcılar Ambarlı tesisleri

İstanbul Avcılar'da Baler Havuz restorant No:9 adresinde bulunan 8 bina, Küçükçekmece 1. Satış Memurluğu tarafından 13 Mayıs 2015 günü saat 14:40 ile 14:45 arası ihale ediliyor.

Avcılar Ambarlı'da kolonu çatlayan 5 katlı bina boşatıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da kolonlarında çatlak meydana gelen 5 katlı bina boşaltıldı...

Avcılar Ambarlı 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Avcılar ilçesi, Ambarlı Mahallesi, ( Kreş Alanı ) 20585 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Avcılar’daki yer kayması böyle engellenecek!

İstanbul Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi’nde yıllardan bu yana görülen yer kayması sorununun çözümü için fore kazıklı önlem projesi uygulanıyor.

Avcılar'da apartman sakinleri tedirgin: Mezarlık binamıza yaklaşıyor!

Avcılar'da 5 yıl önce yapılan 3 katlı binada oturanlar, hemen yanlarında bulunan Ambarlı Mezarlığı ile aralarındaki duvarın her geçen gün evlerine doğru kaydığını iddia ederek, yetkililere çağrı yaptı.

Avcılar'da 5 katlı bina tahliye edildi!

Avcılar Ambarlı Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı. Belediye ekipleri de binayı mühürledi.

Avcılar Garden güncel fiyatları!

Avcılar Garden güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. Bayburtlu İşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Avcılar Ambarlı'da inşa ediliyor.

Avcılar Belediyesi'nden 8 yıllığına kiralık bina!

Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Ambarlı Mahallesi'nde bulunan sosyal hizmet binasını 8 yıl süreyle kiraya verecektir. Sosyal hizmet binasının aylık kirası 35 bin TL olarak belirlendi. 

Avcılar Garden'da 550 bin TL'ye 2+1! Yeni Proje!

Toplam 182 daireden meydana gelen Ambarlı Avcılar Garden Bayburtlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 6 katlı 4 blok şeklinde yükseliyor.

Avcılar Ambarlı'da 57 bina yıkıldı!

12 yıl önce Bakanlar Kurulu tarafından 'Afet Risk Alanı' ilan edilen Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde bulunan 57 binanın yıkımı tamamlandı.

Avcılar Terrace Nill Ambarlı ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Nill Ambarlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ambarlı bölgesinde yer alıyor. Peki Avcılar Terrace Nill Ambarlı ne zaman teslim?

Handan Toprak Benli'den Avcılar'daki imar planına teşekkür!

Avcılar'da Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Cümüşpala, Üniversite ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesini kapsayan imar planı değişikliğinin Avcılar ve İBB Meclisi'nde kabul edilmesine Başkan Handan Toprak Benli teşekkür etti.

Avcılar Ambarlı'daki son iki ev mühürlendi!

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak'ta kalan son iki ev mühürlendi. Mühürleri sökerek evlerinde oturmaya devam eden vatandaşlar bu duruma tepki göstererek camlarına, "Handan korkma bina da arsa da sağlam" yazısı astı.

Avcılar Ambarlı konut alanı imar planı askıda!

İstanbul Avcılar Ambarlı Mahallesi, 6351 Parsele İlişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Avcılar Ambarlı tesisleri Haberi

Avcılar Ambarlı tesisleri

İstanbul Avcılar'da Baler Havuz restorant No:9 adresinde bulunan 8 bina, Küçükçekmece 1. Satış Memurluğu tarafından 7 milyon 552 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.



1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: İstanbul ili Avcılar ilçesi Ambarlı mahallesi 412 pafta 6637 parselde kayıtlı 7.352 m2 alana sahip tapu kaydına göre motel olarak görülen, Anbarlı Tesisleri yolu üzerinde Baler havuzlu restorant No: 9 adresinde bulunan, üzerinde kısmen yıkık durumda bulunan 8 adet bina mevcut olup binaların bir çoğunun yıkık olduğu ve 2 nolu 150 m2 alanlı mutfak ve WC nin bulunduğu, 3 nolu yerin pansiyon olarak gösterildiği ancak tamamen yıkıldığı, 4 nolu pansiyon olarak kullanılan kısmın yarı yıkık durumda olduğu ve 50 m2 yerin mevcut olduğu, 5 nolu yerin pansiyonlar olup, takribi olarak 325 m2 alanlı olduğu, 6...