16 / 04 / 2024

avcılar bema inşaat satış

avcılar bema inşaat satış

Bema İnşaat Avcılar'da Ispartakule'nin güneyinde yer alan arsasında 1.500 konutluk projeyi hayata geçiriyor. Bema İnşaat Avcılar projesinde konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor...

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Ekinci tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aktarli tarafından kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Karahanlılar Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahanlılar Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Efe tarafından kuruldu.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereket İnanç ve İbrahim İnanç ortaklığında kuruldu.

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayvacı ve Fatih Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mehmet Tunç tarafından kuruldu.

Koçlar Rmk İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar Rmk İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Muhammet Koç tarafından kuruldu.

Koçlar 35 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar 35 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Rabia Kılıç tarafından kuruldu.

avcılar bema inşaat satış Haberi

avcılar bema inşaat satış


Bema İnşaat, İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar bölgesinde yeni projeye başlıyor. Bema İnşaat Avcılar projesinde konut, dükkan ve ofis alanları yer alıyor. Bema İnşaat Avcılar projesinde 1.500 daire inşa ediliyor.


Bema İnşaat Avcılar projesinin inşaat çalışmalarına 2014 yılının Mart veya Nisan aylarında başlanacak. Bema İnşaat Avcılar projesinde yüzde 10 ticaret alanı bulunuyor. Bema İnşaat, Avcılar projesinin inşa edileceği arsayı Emlak Konut GYO ihalesinden 523 milyon liraya satın aldı.


Ispartakule'nin güneyinde yer alan Bema İnşaat Avcılar projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere ağırlık veriliyor.


Bema İnşaat Avcılar projesinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme...