20 / 04 / 2024

avcılar bizimevler 7 nerede

avcılar bizimevler 7 nerede

İhlas Bizim Evler 7 satılık konut fiyatları minimum 585 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Ispartakule'de İhlas Holding imzasıyla yükseliyor...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için 4.7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu dün saat 14:30'da gerçekleştirildi. Avcılar Firuzköy 2. Etap için en yüksek teklifi hangi firma verdi? 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için 7.2 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi için verilen en yüksek teklif 7 milyar 221 milyon TL oldu. İşte dev teklifi veren o firma...

Ata GYO Avcılar'da 2 dükkan aldı!

Ata GYO İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Kabataş mevkiinde, 6 Pafta, 23032 no.lu parselde kayıtlı, "Asma Katlı Depolu Dükkan" niteliğindeki 7 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 410 bin TL bedelle 529/66443 arsa paylı 8 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 557 bin TL bedelle satın aldı.

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Avcılar kentsel dönüşüm mağdurları bugün toplanıyor!

120 bin kişinin yaşadığı Avcılar'da 7 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor. Avcılar Kentsel Dönüşüm Mağdurları Platformu da bu konulara dikkat çekmek ve mağduriyetlerinin giderilmesi için Avcılar Havuz Meydanı'nda miting düzenleyecek...

Avcılar'da riskli binada kapılı önlem!

Avcılar'da riskli olduğu açıklanan 7 katlı binanın, tahliye edilmesinden sonra etrafına sökülen kapılar yerleştirildi.

Avcılar'da arsa anlaşmazlığı: 7 kişi yaralandı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde iki grup arasında arsa anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavga sonucunda 7 kişi yaralandı. 

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Avcılar İlçesi, Yeşilkent Mahallesi, 7 ve 68 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz imar planı askıya çıktı...

Avcılar Bizim Evler 7'de hemen teslim daireler!

Avcılar Bizim Evler 7'de hemen teslim daireler alıcılarını bekliyor. İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de, Kanal İstanbul'un yanı başında hayata geçirilen proje İhlas Holding imzasını taşıyor. 

Avcılar Yeşilkent imar planı değişikliği askıda!

İBB, Avcılar İlçesi, Yeşilkent Mahallesi, 7 ve 68 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı değişikliğini askıya çıkardı..

Bizimevler 7'de daire fiyatları ne kadar?

Bizimevler 7 projesi İhlas Holding tarafından İstanbul Anadolu Yakası Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirildi. Bizimevler 7'de daire fiyatları ne kadar?

Ispartakule Bizimevler 7 konut fiyatları!

Ispartakule Bizimevler 7 konut fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. İhlas Holding imzasıyla yükselen Bizimevler 7 projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 kontu satışları hızla devam ediyor...

Bizimevler 7 Ispartakule güncel konut fiyatları!

Bizimevler 7 Ispartakule güncel konut fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinde satışların devam ettiği projede ticari üniteler de yer alıyor...

avcılar bizimevler 7 nerede Haberi

avcılar bizimevler 7 nerede

Avcılar'a bağlı olan Ispartakule Mevkii'de yer alan Bizim Evler 7 projesi toplam 532 adet daire ve 43 adet ticari üniteden meydana geliyor. Bizim Evler 7'de 2+1, 3+1, 4+1 daire alternatifleri sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri 116 metrekare ile 218 metrekare arasında değişiyor. 


İhlas Bizim Evler 7 satılık konut fiyatları!


 Bizim Evler 7 fiyat listesi kapsamında 2+1 daire fiyatları 585 bin TL'den 3+1 daire fiyatları 799 bin TL'den 4+1 daire fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan projede ödemelere 2019 yılında başlanabiliyor. 


Bizim Evler 7 İhlas projesinde sauna fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, otopark gibi olanaklar sunuluyor. Ispartakule Bizim Evler 7 projesinde daireler hemen teslim ediliyor. 



Tel : 0212 405 10 00   

Web : http://bizimevler.com.tr 

Gizem...