29 / 03 / 2024

avcılar bornova

avcılar bornova

25 yıl önce Hikmet Avcı tarafından kurulan Avcılar inşaat, her geçen gün çıtasını yükseltiyor. Bugün idris Avcı başkanlığında başarılı projeleri hayata geçiren şirket, Bornova ve Bayraklı'daki konutlarıyla göz dolduruyor.

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

Bornova Avcılar Caddebostan ödemeleri!

Bornova Avcılar Caddebostan ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 202 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2019 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Bornova Avcılar Caddebostan kampanya!

Bornova Avcılar Caddebostan kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen proje 202 daireden oluşuyor.

Avcılar Caddebostan'da yüzde 1 peşinatla!

Avcılar Caddebostan'da yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. İzmir Bornova'da inşa edilen Avcılar Caddebostan'da 202 adet daire yer alıyor. 

Avcılar Caddebostan'da 12 ay kur garantisi!

İzmir Bornova'da inşa edilen Avcılar Caddebostan'da 12 ay kur garantisi sunuluyor. Projede 202 adet daire yer alıyor...

Avcılar Caddebostan kampanyalı ödeme planı!

Avcılar İnşaat imzası ile İzmir Bornova'da yükselen Avcılar Caddebostan projesi de Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor...

Avcılar İnşaat CaddeBostan yatırımcısına karlı bir yaşam sunuyor!

Avcılar İnşaat yeni projesi  İzmir’in yeni kalbi Bornova’da hayata geçiriliyor. Proje yatırımcısına karlı bir yaşam anahtarını sunmaya hazırlanıyor. 

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan fiyat!

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde inşa edilen proje Avcılar İnşaat  imzasını taşıyor. 

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Avcılar İnşaat Caddebostan projesinde ön satışlar başladı! Yeni proje!

Avcılar İnşaat imzasıyla İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yepyeni bir proje hayata geçiriliyor.

Bornova Avcılar Effect satış fiyatları!

Bornova Avcılar Effect satış fiyatları 199 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Avcılar İnşaat'ın yeni projesi Avcılar Effect Bornova'da daireler 1,5 yıl sonra teslim ediliyor...

Avcılar Effect Bayraklı satılık daire!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje İzmir İl' i Bornova'da inşa ediliyor. Avcılar Effect Bayraklı satılık daire teslimleri 2017 yılı Ekim ayında yapılması planlanıyor.

avcılar bornova Haberi

avcılar bornova

Yapı sektöründe hızla büyüyen Avcılar İnşaat, 25'inci kuruluş yılını kutluyor. Bornova ve yeni kent merkezi Bayraklı'daki projeleriyle dikkat çeken Avcılar, 'Modernizmin mimarı' sloganıyla vatandaşları, her türlü ihtiyacını karşılayabileceği konutlara kavuşturuyor. 


2005'te 35 yaşındaki İdris Avcının koltuğa oturmasıyla daha da gençleşen ve dinamikleşen şirket. 

İzmirlilerin hayallerini inşa ediyor. Sloganlarının modern İzmir'den doğduğunu söyleyen İdris Avcı. 

mimaride modernlik noktasında geri kalındığını ve o boşluğu doldurduklarını söyledi. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı projelerini, kentsel dönüşümü ve işçi güvenliğine verdikleri önemi anlattı. 


25 yılda İzmir'e neler kazandırdınız? 


52 tane Atatürk Stadyumu, iki Kordon ve üç Adnan Menderes Havalimanına eşdeğer alan inşa ettik. 3 bin 250 konut ve 435 işveliyle toplamda 415 bin metrakare alana sahip projeleri başarıyla tamamladık. İler yıl birden fazla konut ve ticari ünite...