20 / 04 / 2024

Avcılar demir kapı işgali

Avcılar demir kapı işgali

Avcılar’da 23 yıl önce bina inşa edilirken belediyeye ait alanın işgal edildiği nedeniyle son 3 yıl için aylığı 350 TL'den, faiziyle birlikte 16 bin 196 TL ecrimisil tazminatı istendi.

Avcılar'dan sonra Esenler'de de yıkılacak binalara kapılı bariyer önlemi!

Kentsel dönüşüm kapsamında Avcılar'da yıkım sürecine giren ve tahliye edilen binalar için genellikle alınan kapılı bariyerli bir önlemin benzeri de Esenler'de yapıldı.

Avcılar Belediye binası için yıkım işlemleri başladı!

51 sene önce inşa edilen Avcılar binası için yıkım işlemleri başladı. Yapılan çalışmalarda binada çok sayıda demir olduğu ve beton kalitesinin çok düşük olduğu belirtildi.

Avcılar’da yıkımına başlanan binalara kapılı bariyer engeli!

Avcılar Merkez Mahallesi’nde yıkım kararı alınan bir binada bulunan kapılar tek tek sökülüp, araç ve yaya trafiğine tehlike yaratmaması için daha önce de olduğu gibi yine kapılı bariyerler oluşturuldu.

Avcılar'da yıkılan camide yeni detaylar ortaya çıktı!

Silivri Depremi’nde bir minaresi kırılmasında sonra testlerde dayanıksız olduğu tespit edilen Avcılar’daki 40 yıllık Hacı Ahmet Tükenmez Camii’nde beklenilenin çok altında demir kullanıldığı ortaya çıktı. 

Avcılar'da riskli binada kapılı önlem!

Avcılar'da riskli olduğu açıklanan 7 katlı binanın, tahliye edilmesinden sonra etrafına sökülen kapılar yerleştirildi.

Avcılar’da bina girişine beton ve demir kapılı işgale ceza!

Avcılar’da 23 yıl önce bina inşa edilirken belediyeye ait alanın işgal edildiği nedeniyle son 3 yıl için aylığı 350 TL'den, faiziyle birlikte 16 bin 196 TL ecrimisil tazminatı istendi.

Avcılar Belediyesi'ne haciz şoku!

CHP’li İstanbul Avcılar Belediyesi’nden 6 milyon Türk Lirası alacaklı olan şirket haciz memurlarıyla kapıya dayandı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, makam koltuğunu kapısını kilitleyerek kurtardı

Bornova Avcılar Prestij'de lansmana özel fırsatlar başladı!

Avcılar İnşaat, yeni projesi Avcılar Prestij ile Bornova'da yeni bir dünyanın kapılarını açacak. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 260 daireden oluşan projeyi 20 ay sonra teslim edeceklerini belirtti.

Avcılar Prestij'de teslimler 20 ay sonra!

Bornova'da yükselecek Avcılar İnşaat, yeni projesi Avcılar Prestij ile Bornova'da yeni bir dünyanın kapılarını açacak. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 260 daireden oluşan projeyi 20 ay sonra teslim edeceklerini belirtti.

Demir Romance Avcılar!

Demir Romance Avcılar projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 2015 yılının Ağustos ayında teslim edilecke olan projede 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim bulunuyor.

Avcılar Toya Vista Ağustos 2014'te teslim! Yüzde 5 peşinat!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Avcılar’ ın merkezinde inşa edilen Toya Vista, Ağustos 2014’ te kapılarını huzurlu bir yaşama açıyor...

Avcılar Park nerede?

Toplam 39 bin metrekare arsa alanına sahip olan Avcılar Park nerede , iletişim ve proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Avcılar Park Evleri 'nde 400 bin TL'ye 2+1 daire!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladı Avcılar Park Evleri 'nde yer alan dairelerin teslimleri 2013 yılının Nisan ayında gerçekleşecek...

Avcılar demir kapı işgali Haberi

Avcılar demir kapı işgali

Avcılar'ın Gümüşpala Mahallesi Handan Sokak’ta bulunan 4 katlı apartmanın girişine giden koridordaki yola beton döktürüp hırsızlık olaylarına karşı önlem almak için demir kapı yaptıran bina sahibine şok ceza geldi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Avcılar Belediyesi, bina girişi önüne arsa payından daha büyük alana beton döküldüğünü, bunun yanı sıra demir kapı yaptırıldığını bildirirken hak sahiplerinden haksız işgal olarak bilinen ‘Ecrimisil tazminatı’ istedi. 

Binanın alt katında dükkan sahibi olan Ramazan Kılıç, belediyenin yıllar sonra bina girişinin devlete ait olduğunu söylediğini iddia ederek “25 yıl sonra burasının devlete ait olduğunu belirlemişler. Burasını yol olarak göstermişler” ifadelerini kullandı.

Avcılar Belediyesi kamuya ait arazinin yıllar önce beton dökülüp ve demir kapı yaptırılıp işgal edildiğini 8 Temmuz 2016 tarihinde açıkladı, Ahmet Şahin ve 6 varisini...