27 / 04 / 2024

Avcılar güvenli konut sorunu

Avcılar güvenli konut sorunu

Göreve gelir gelmez hayata geçirdikleri faaliyetleri anlatan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, güvenli konut sorununun çözümü için var gücüyle çalışacaklarını, imar sorunun ortadan kalkacağını söyledi.

Bursa’da kentsel dönüşümle 3000’e yakın güvenli konut inşa ediliyor

Yıldırım Belediyesi, 400 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiği dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesiyle şehirdeki konutları daha modern, güvenli ve sağlıklı hale getirmeye karar vermiştir. Bu kapsamda, belediye toplamda 2.193 konutu yıkarak yerine 2.880 konut inşa edecek.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesi 24 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım  ihalesinin 1. oturumu 24 Mayıs 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Vedat Arslan: Konut yatırımı halen en güvenli liman!

AREMAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yüksek faize rağmen satışlardaki hareketlilik sürüyor. Açıklanan rakamlar, konut yatırımının halen en güvenli liman olduğunu ve olmaya da devam edeceğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Prof. Dr. Haluk Eyidoğan: Avcılar için konut stoğu hazırlanmalı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği eski Bölüm başkanı Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, olası İstanbul depremi hakkında açıklamalarda bulundu. Eyidoğan, depremden en çok etkilenen ilçeler arasında yer alan Avcılar'da farklı dönüşüm modellerinin uygulanması gerektiğini belirtti...

Yaşadığınız binanın güvenli olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Türkiye’de 6,8 milyon riskli yapı yer alıyor. Vatandaşlar güvenli bir binada oturup oturmadığını öğrenmek için belediyelere ya da serbest çalışan inşaat mühendis bürolarına başvuru yapmalı. Bina risk tespitinde kapsamlı bir analiz 4 bin 500 TL ile 15 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Mevlüt Çavuşoğlu: Güvenli bölgede konut ihtiyacı karşılanmalı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, güvenli bölgede konut yapımı, sağlık, eğitim hizmeti, su, elektrik gibi temel ihtiyaçların karşılanması gerektiğini söyledi.

Avcılar’da 3 mahallenin imar sorunu çözülecek!

Göreve gelir gelmez hayata geçirdikleri faaliyetleri anlatan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, güvenli konut sorununun çözümü için var gücüyle çalışacaklarını, imar sorunun ortadan kalkacağını söyledi.

Avcılar'da markalı 5 konut projesi!

İstanbul Avcılar'da hayata geçirilen markalı konut projeleri alıcıların yoğun ilgisini görüyor. İşte Avcılar'da markalı 5 konut projesi ve detayları...

3S Firuze Konakları Avcılar ödemeleri!

Daire fiyatlarının 399 bin TL'den başladığı 3S Firuze Konakları Avcılar projesinde 523 konut ve 45 ticari birim yer alıyor. İşte 3S Firuze Konakları Avcılar ödemeleri...

Kalekim Avcılar Fabrikası ticaret-konut alanı imar planı askıda!

Avcılar'da Kalekim Kaleterasit İşletme Fabrikası'nın yer aldığı arsanın imar planı ticaret-konut alanı olarak revize edildi...

Avcılar güvenli konut sorunu Haberi

Avcılar güvenli konut sorunu

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, seçim sürecindeki çalışmalarını ve göreve gelir gelmez hayata geçirdikleri faaliyetleri anlattı. 

Gazete Damga'da yer alan habere göre; adaylık yolunda ortak karar alıp yola devam ettiklerini söyleyen Hançerli, “Tabii ki ortak karar aldık. Arkadaşlarımızın, çevremizin önerileri oldu. Önerilerin sonucunda biz de evet dedik, kabul ediyoruz dedik ve yola çıktık. Çalışmalara başladık. Biz toplumu, halkı, insanları seviyoruz. İnsanlar da bizi sevdi. Çok güzel tepkiler aldık.15 saat, 20 saat çalıştık ama toplumdan, halktan aldığımız olumlu tepkiler bize enerji oldu. Enerjimiz hiç düşmeden çalışmalar yürüttük. Biz Avcılarlıları seviyoruz, Avcılar da bizi seviyor. Seçimin sonucu da aslında bunu gösterdi. Güzel bir oyla Avcılar Belediye Başkanı olduk. Şimdi hizmet zamanı. İnşallah bu sevgiyi hiç bitmeden hizmetlerimiz artarak devam edecek” açıklamasında...