24 / 04 / 2024

Avcılar’da 3 mahallenin imar sorunu çözülecek!

Avcılar’da 3 mahallenin imar sorunu çözülecek!

Göreve gelir gelmez hayata geçirdikleri faaliyetleri anlatan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, güvenli konut sorununun çözümü için var gücüyle çalışacaklarını, imar sorunun ortadan kalkacağını söyledi.



Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, seçim sürecindeki çalışmalarını ve göreve gelir gelmez hayata geçirdikleri faaliyetleri anlattı. 

Gazete Damga'da yer alan habere göre; adaylık yolunda ortak karar alıp yola devam ettiklerini söyleyen Hançerli, “Tabii ki ortak karar aldık. Arkadaşlarımızın, çevremizin önerileri oldu. Önerilerin sonucunda biz de evet dedik, kabul ediyoruz dedik ve yola çıktık. Çalışmalara başladık. Biz toplumu, halkı, insanları seviyoruz. İnsanlar da bizi sevdi. Çok güzel tepkiler aldık.15 saat, 20 saat çalıştık ama toplumdan, halktan aldığımız olumlu tepkiler bize enerji oldu. Enerjimiz hiç düşmeden çalışmalar yürüttük. Biz Avcılarlıları seviyoruz, Avcılar da bizi seviyor. Seçimin sonucu da aslında bunu gösterdi. Güzel bir oyla Avcılar Belediye Başkanı olduk. Şimdi hizmet zamanı. İnşallah bu sevgiyi hiç bitmeden hizmetlerimiz artarak devam edecek” açıklamasında bulundu.

İmar sorununu çözeceğiz

Avcılar’da 3 mahallede imar sorunu olduğunu söyleyen Hançeli, “İnşallah Ekrem İmamoğlu ile birlikte bu işi çözmek daha kolay olacak. Diğer mahallerimizin de güvenli konut sorununu çözümü için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Güven ve huzur şart

İlçedeki Suriyeliler konusu hakkında açıklamalar yapan Hançerli,“Çok şikayet alıyoruz ama Suriyeli yurttaşların güvenliği ve huzuru da bizim meselelerimiz arasında. Bir yerde güven ve huzur bir kişi için var öbür kişi için yok olmaz. Total bir güven ve huzur gerekli. Özellikle Suriyeli çocukların dertleriyle ve sıkıntılarıyla ilgileneceğiz. Fakat Suriyelilerin de suç ve olumsuz davranışları karşısında güçlü bir şekilde duracağız ve bunları engellemek için elimizden geleni yapacağız” dedi.


Geri Dön