19 / 03 / 2024

Avcılar'da imar sorunu yaşanmayacak!

Avcılar'da imar sorunu yaşanmayacak!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 'Söz Sizde' programlarına devam ediyor. Ulusoy, Avcılar'da imar sorunu yaşanmaması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 



AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 'Söz Sizde' programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Firuzköy'de mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Ulusoy, "Avcılar'da imardan yana sorunu olmayan vatandaş var mı? Her yerde bu sorunu dinliyorum. Bizim yönetimimizde bu sorun yaşanmayacak" dedi. 

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre Firuzköy'ün başlıca sorununu imar olarak tanımlayan mahalle sakinleri hastanenin uzak olduğunu ve ulaşım sıkıntısı çektiklerini söylediler. Alt yapı sorunlarıyla ilgili çok fazla mağduriyet yaşadıklarını dile getiren mahalle sakinleri, ayrıca aile sağlık merkezlerinin de yeterli olmadığını aktardı. 

Sorunları dinleyip notlar alan AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı İbrahim Ulusoy, şöyle konuştu:

"CHP hizmet yapmaz ama algı yönetimini çok iyi beceriyorlar. Ama ben şunu söylemek istiyorum. Biz gönülleri imar edeceğiz, ne yıkım yapacağız ne de insanları mağdur edeceğiz. Ben sözümün arkasındayım, birlikte çözüme ulaştıracağız. Benim felsefem budur. Benim imar konusuna istinaden tek söylenecek kelamım var. Avcılar'da imardan yana sorunu olmayan vatandaş var mı? Her yerde bu sorunu dinliyorum. Bizim yönetimimizde bu sorun yaşanmayacak."

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

İbrahim Ulusoy kimdir?


Geri Dön