26 / 04 / 2024

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.



AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, seçim gezilerine Yeşilkent mahallesi ile devam ediyor. Malatyagüncel'de yer alan habere göre, 'Çamur içindeki Yeşilkent'in adı gibi yeşil olması için tüm olanakları kullanacağım' diye konuşan Ulusoy, "Çamur içindeki Yeşilkent'in adı gibi yeşil olması için elimden gelen tüm imkanları kullanacağım. Dersime iyi çalışıyorum. Avcılar'ı halkımızla birlikte yöneteceğiz. Vatandaş ne isterse o olacak. Ben koltuk istemiyorum. Benim yerim "mahalle"de olacak. Hep birlikte olacağız" dedi.

YEŞİLKENT'TEKİ GENÇLER İÇİN İSTİHDAM OLANAĞI

Yeşilkent mahallesinde vatandaşlarla görüşen Ulusoy, "Avcılar'ın en büyük dertlerinden birisi de maalesef Yeşilkent Mahallesi'nde gençlerimizin yaşadığı sorunlar. Bu sorunları biliyoruz. Belediye başkanı olduğumda bu sorunu kökünden kazıyacağım. Kültür merkezimizi inşa edip gençlerimizi o illetten kurtaracağım. Gençlerimizi kültür merkezimizde eğitim olanağı sağlayacağız. Onlar için istihdam alanları oluşturacağız. Donanımlı hale gelmelerini sağlayıp iş bulmaları için yardımcı olacağız" dedi.

SEÇİMDEN ÖNCE 2 OKUL AÇILACAK, KÜLTÜR MERKEZİ İNŞA EDİLECEK

Ulusoy, kültür merkeziyle birlikte 2 okul açacaklarını da söyledi. Ulusoy, "Yeşilkent'imizi imarını vereceğim. Sizlere söz veriyorum. Yeşilkent, yeşil olacak. Seçim'den önce iki okulun temelini atıyoruz. Biz böyle çalışmaya devam edeceğiz. Sağlık ocaklarının hali içler acısı. Niye? Çünkü misyon ve vizyon yok. Bizim mantalitemiz net, Avcılar'ımızı 20 yıllık hastalığından kurtaracağız" şeklinde konuştu.

HİZMET İYİ OLSAYDI KESİNLİKLE ADAY OLMAZDIM

Vatandaştan yetki istediğini de söyleyen Ulusoy, seçilmesi durumunda herkesin pozitif etkiyi hemen göreceğini belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Avcılar huzura ve refaha kavuşsun istiyoruz. Üzülerek söylüyorum, Avcılar maalesef mevcut yönetimle 'hasta' oldu, durumu her an kötüleşiyor. Sevdamız olan Avcılar'ı 'hasta'lıktan kurtarıp iyileştirelim istiyoruz. Çok samimi bir şey söylemek istiyorum. Şu anki hizmet iyi olsaydı kesinlikle aday olmazdım."

20 YILDIR AYNI ZİHNİYETLE YÖNETİLEN AVCILAR'IN DURUMU ORTADA

2 tarafı göl olan, mükemmel bir konuma hakim Avcılar'ın 5 yıl daha kan kaybetmesini istemediğini belirten Ulusoy, "Avcılar'ın marka değerini artırmak istiyoruz.  20 yıldır burayı aynı zihniyet yönetiyor. Avcılar'ın hali ortada. Hizmet değil, hezimet görüyoruz. 60'a yakın projemiz var. Her mahalle için farklı projeler üzerinde çalıştık. Her projemizin içinde yeşil ve mavi olacak" dedi.

İbrahim Ulusoy kimdir?


Geri Dön