25 / 04 / 2024

İbrahim Ulusoy projeleri

İbrahim Ulusoy projeleri

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi!

Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. İbrahim Ulusoy, ara vermeden çalıştığı yerel seçim projelerini anlattı. Ulusoy, Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi verdi.

İbrahim Ulusoy: Avcılarlılar imar bekliyor!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar’da imar beklentisi içinde olan çok sayıda vatandaş olduğunu söyleyerek, “İmar konusunda bir vatandaşımızı bile üzmeyeceğiz'' dedi.

Avcılar’a metro ve imar müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, Avcılar’a metro geleceğinin müjdesini verdi. Ulusoy, birçok mahallede bulunan imar sorunun seçimlerden hemen sonra çözüleceğini dile getirdi.

Avcılar'da imar sorunu yaşanmayacak!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 'Söz Sizde' programlarına devam ediyor. Ulusoy, Avcılar'da imar sorunu yaşanmaması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.

Polat Holding yeni ofis projeleri için çalışıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane 'nin yönetimi İbrahim Polat 'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışını sürdürüyor.

AP Gayrimenkul yeni ofis projeleri için arazi arıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane'nin yönetimi İbrahim Polat'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışında..

TOKİ'nin Kocaeli projeleri Ankara'da konuşuldu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Kocaeli milletvekilleri kentle ilgili projeleri değerlendirdi.

Bakırköy Osmaniye yeni konut projeleri ile canlanacak!

Bakırköy’ün E5 Çevre Yolu’na cepheli Osmaniye semti lüks inşaat projeleri ile dikkat çekiyor. Müteahhitler yılların ölü toprağını üzerinden atan bölgede kat irtifakının artırılmasını bekliyor.

İstanbul kent orman projeleri 2013!

Biri Bakanlık diğeri ise Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'a kurulacak kent ormanı projelerinin ayrıntıları için habere tıklayın. İşte İstanbul kent orman projeleri 2013...

Marin Yapı Bağdat Caddesi projeleri için 20 milyon dolar ayırdı!

İnşaat sektörüne yön veren Marin Yapı son dönemde gözünü Bağdat Caddesi'ne dikti. Bu kapsamda Bağdat Caddesi'ne kat karşılığı yenileme projeleri için 20 milyon dolar ayırdı...

İbrahim Ulusoy projeleri Haberi

İbrahim Ulusoy projeleri

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, seçim gezilerine Yeşilkent mahallesi ile devam ediyor. Malatyagüncel'de yer alan habere göre, 'Çamur içindeki Yeşilkent'in adı gibi yeşil olması için tüm olanakları kullanacağım' diye konuşan Ulusoy, "Çamur içindeki Yeşilkent'in adı gibi yeşil olması için elimden gelen tüm imkanları kullanacağım. Dersime iyi çalışıyorum. Avcılar'ı halkımızla birlikte yöneteceğiz. Vatandaş ne isterse o olacak. Ben koltuk istemiyorum. Benim yerim "mahalle"de olacak. Hep birlikte olacağız" dedi.

YEŞİLKENT'TEKİ GENÇLER İÇİN İSTİHDAM OLANAĞI

Yeşilkent mahallesinde vatandaşlarla görüşen Ulusoy, "Avcılar'ın en büyük dertlerinden birisi de maalesef Yeşilkent Mahallesi'nde gençlerimizin yaşadığı sorunlar. Bu sorunları biliyoruz. Belediye başkanı olduğumda bu sorunu kökünden kazıyacağım. Kültür merkezimizi inşa edip gençlerimizi o illetten kurtaracağım. Gençlerimizi kültür merkezimizde eğitim olanağı sağlayacağız. Onlar için istihdam alanları oluşturacağız....