26 / 04 / 2024

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.




Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın tarafından yatırımlar hakkında İl Başkanlarına sunum yapıldığı birliktelikte bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Hepimizin temel amacı daha yaşanabilir bir şehrin oluşturulmasına katkı sağlamaktır” dedi.




HALKIMIZ BU TABLODAN ÇOK MEMNUN


15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası Kocaeli’de ki siyasi parti il başkanlarının her ay bir araya gelmesiyle geleneksel hale gelen toplantıların bu seferinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yatırımları hakkında genel bir bilgilendirme yapıldı. Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Nihat Yıldız ev sahipliğinde SEKA Park Otel’de gerçekleştirilen toplantıda, Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği ve yapacağı projeler de siyasi partilerin temsilcilerine aktarıldı. Siyaset sahnesinde Türkiye’nin ve halkımızın özlediği bir tablonun bu olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımız ve tabanımız bu tabloyu özlüyor. Halkımızın büyük çoğunluğu ve parti tabanlarımız vatandaşa dönük bu birlikteliklerden memnundur” ifadelerini kullandı.


PROJELER HAKKINDA SİZLERE BİLGİ VERMEK İSTEDİK


Geleneksel olarak yapılan İl Başkanları toplantısında açıklamalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Geçtiğimiz aylarda güzel bir başlangıçla başlayan bu toplantıların ve bundan sonraki süreçte de devam etmesi çok faydalı olacaktır. Bugün bitmiş, devam eden ve yapılacak projeler hakkında sizlere bilgi vermek ve düşünceleri almak için bir araya geldik. Bu birlikteliğin önümüzü aydınlatacak yararlı kararlar almaya vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


GENİŞ BİR KATILIM VARDI


Geniş bir katılımın yaşandığı toplantıya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve siyasi partilerin yöneticileri katıldı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön