25 / 04 / 2024

Kocaeli projeleri 2016

Kocaeli projeleri 2016

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.

Balıkesir heyeti Kocaeli projelerini yerinde inceledi!

Büyükşehir belediyeleri çalışmaları kendi belediyelerinde uygulayabilmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teknik geziler düzenliyor, bu kapsamda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığıekipleri, Hafriyat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Kocaeli'ye metro müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmit ilçe Teşkilatının kongresine katılmak üzere geldiği Kocaeli’nde gerçekleşen projeleri de aktardı.

Türkerler ve GAMA'ya EMEA Finance Awards'tan iki ödül!

Türkerler Holding’in GAMA ile yürüttüğü İzmir ve Kocaeli şehir hastaneleri projeleri, EMEA Finance tarafından 2016 yılının “En İyi PPP Projeleri” seçildi.

Kocaeli, yatırımcıların cazibe merkezi oldu!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kocaeli İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli atıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılacak İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçedeki projeleri anlattı.

Kocaeli Körfez'de 2016'da 35 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi Metruk bina yıkımlarına devam ediyor. 2016 yılında 35 metruk binanın yıkıldığı Körfez'de 62 metruk binanın yıkımı için planlama yapılıyor.

Kocaeli projeleri 2016 Haberi

Kocaeli projeleri 2016


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın tarafından yatırımlar hakkında İl Başkanlarına sunum yapıldığı birliktelikte bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Hepimizin temel amacı daha yaşanabilir bir şehrin oluşturulmasına katkı sağlamaktır” dedi.




HALKIMIZ BU TABLODAN ÇOK MEMNUN


15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası Kocaeli’de ki siyasi parti il başkanlarının her ay bir araya gelmesiyle geleneksel hale gelen toplantıların bu seferinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yatırımları hakkında genel bir bilgilendirme yapıldı. Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Nihat Yıldız ev sahipliğinde SEKA Park Otel’de gerçekleştirilen toplantıda, Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği ve yapacağı projeler de siyasi partilerin temsilcilerine aktarıldı. Siyaset sahnesinde Türkiye’nin ve halkımızın özlediği bir tablonun...