19 / 04 / 2024

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.




Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarını makamında konuk etti. Yapılan görüşmede devam eden ve yapılması planlanan projeler ele alındı. Körfez Belediyesi ile ortak proje şeklinde yapılacak İlimtepe Spor Kompleksi’nin ihale aşamasına geldiğini söyleyen Karaosmanoğlu, “Amatör spor branşlarına katkı verecek kompleksimiz, sosyal yaşam alanlarıyla da bölgede ki vatandaşlarımıza daha güzel vakit geçirebilecekleri imkânları sağlamış olacağız” diye konuştu.



“DOĞAYLA İÇ İÇE OLACAK TESİSE DESTEK VERİYORUZ”


Körfez ilçesi İlimtepe Mahallesinin her geçen geliştiğini ancak yapacağımız hizmetlerle daha güzel ve daha yaşanabilir bölge olması için uğraştıklarını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlimtepe’de yapılacak spor tesisinin doğayla iç içe olacağını da söyledi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a bu projede ki gayretleri için teşekkür eden Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu spor kompleksi inşaatına destek veriyoruz. Gençlerimiz ve çevre sakinlerimiz için inşallah güzel bir spor merkezi olacak” dedi.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön