20 / 04 / 2024

Gölbaşı'nda spor ve kültür merkezi hizmete açıldı!

Gölbaşı'nda spor ve kültür merkezi hizmete açıldı!

Ankara Gölbaşı Belediyesi, söz verdiği prestij projeleri bir bir hizmete açıyor. İncek bölgesine modern mimari çizgilerle tasarlanan spor ve kültür merkezi de düzenlenen bir törenle hizmete açıldı...




Ankara Gölbaşı Belediyesi, söz verdiği prestij projeleri bir bir hizmete açıyor. İncek bölgesine modern mimari çizgilerle tasarlanan spor ve kültür merkezi de düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.


Gölbaşılı vatandaşın büyük ilgi gösterdiği açılışta, MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, iş dünyasının hayırsever ismi Melek İpek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum ve dernek temsilcileri de bulundu. İncek Spor ve Kültür Merkezi’nin açılışını mehteran eşliğinde yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Kısa sürede tamamlayarak hizmete açtığımız, modern mimari çizgilerle tasarlanan spor ve kültür merkezimiz İncek’e ve Gölbaşı’mıza yakıştı” dedi.


“HİZMET SEFERBERLİĞİNDEYİZ”


Düzenlenen açılış töreninde konuşan Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nın her köşesine hizmet götürmek için tüm ekipleriyle birlikte gayret gösterdiklerini bildirdi. Gölbaşı sevdalısı olarak ilçeyi, Türkiye’nin parlayan yıldızı yapabilmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Odabaşı, şunları söyledi:


“Gölbaşı’mız gibi İncek bölgemiz de hızla gelişen ve birçok yatırımcı için büyük bir cazibe merkezi olan bir yer. Biz de Gölbaşı Belediyesi olarak huzur dolu bu nezih mahallemize yakışır bir eser armağan etmek istedik. Açılışı için bir araya geldiğimiz, spor ve kültür merkezimiz, bölgedeki ihtiyaçlar tespit edilerek, mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda projelendirilmiş olup, İncek ve civarındaki ihtiyacı fazlasıyla karşılayacak nitelikte gerçekleştirildi.


Vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamını düzenli bir şekilde sürdürebilmesi ve sosyal etkinliklerini konforlu bir şekilde yapabilmesi amacıyla, İncek’e yakışır, modern mimari çizgilerle tasarlanan bu kültür merkezimiz, toplam 7200 m2’lik bir alanı kapsıyor.”


“HİZMETLERİ BİRLİKTE ÜRETTİK”


Görevi devraldığı 2009’dan bu yana geçen 5 yıllık sürede birlikte hizmet ürettiklerini bildiren Başkan Odabaşı, daha sonra şunları söyledi:


“5 yıldır, samimiyet ve alınterimizi harmanlayarak yeni bir şehir inşa ediyoruz. 5 yıldır, huzur ve güven içerisinde birlikte yaşıyoruz. 5 yıldır, imkanlarımızın elverdiği ölçüde her talebe cevap vermeye gayret gösteriyoruz. Bugün Gölbaşımız, yaşamak için en çok tercih edilen ilçeyse, bugün Gölbaşımız, Türkiye’nin birçok şehrinde örnek gösterilen bir ilçeyse, bu hepimizin, tüm Gölbaşı ailemizin gurur vesilesidir. Gölbaşı büyük bir eserin adıdır. Bu eser, hepimizindir.”


İncek Bölgesi Spor ve Kültür Merkezi’nin açılışı, konuşmaların ardından gerçekleştirildi. Açılış töreninin ardından törene katılanlara yemek ikram edildi.



Gölbaşı Belediyesi


Geri Dön