26 / 04 / 2024

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.



Konut arzının azaldığı bu günlerde yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projelerindeki konutları satışa sunmaya hazırlanıyor. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; istanbul'un değerli, merkezi lokasyonlarında beklenti ve ihtiyaçlara çözüm olacak yeni projeler geliştirmeye devam ettiklerini söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli, "Başakşehir'deki Vadi Evleri 2. Etap ve Küçükçekmece'deki Bizim Mahalle 4. Etap projelerimizin satışları başladı. Bu projelere ilgi yoğun. Vadi Evleri 3. 4. Etaplarına ve Bizim Mahalle projelerimizin de 5. 6. ve 7. etaplarının proje çalışmalarına da başladık" dedi. Çekmeköy ve Avcılar projelerini de önümüzdeki günlerde satışa sunacaklarını açıklayan Gedikli, "Çekmeköy'de yaklaşık 3 bin, Avcılar'da da yaklaşık 6 bin bağımsız bölüm yer alacak. Her iki proje de yatay mimari anlayışla yapılacak" şeklinde konuştu.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

HEDEF 20 BİN BAĞIMSIZ BÖLÜM SATMAK

2021 senesi hedeflerinin çok üstünde tamamlayacaklarını söyleyen Gedikli, "Bu yıl için 1.11 milyar TL kâr, 11 milyar TL tutarında da satış geliri hedefi koymuştuk. Bu yılın 3. çeyrek sonuçlarına göre geldiğimiz noktada şirketimiz 1 milyar TL kâr ve 9.3 milyar TL satış geliri elde etti" dedi. 2022'de arsa portföyleri üzerinde proje çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizen Gedikli, "Önümüzdeki yıl da 20 bin bağımsız bölümü satışa sunmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Emlak Konut GYO'dan 5 milyar TL'lik ihale atağı!

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!


Geri Dön