19 / 04 / 2024

Avcılar Prestij izmir

Avcılar Prestij izmir

Avcılar İnşaat Avcılar Prestij fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Işıkkent Eğitim Kampüsü'ne yakın konumda olan proje İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor.

İzmir'deki deprem sonrası Avcılar'da bir binada çatlak meydana geldi! 

İzmir'de dün öğle saatlerinde meydana gelen 6.6 şiddettindeki deprem İstanbul'un bazı bölgelerinde de hissedildi. Seferihisar açıklarında meydana gelen deprem sonrasında Avcılar'da bir binada çatlak meydana geldi. 

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e üç yeni proje geliyor!

Avcılar İnşaat, kuruluşunun 30’uncu yılını Bayraklı, Gaziemir ve Çeşme’de hayata geçireceği toplam değeri 925 milyon TL olan üç yeni projeyle kutlayacak.

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e 3 yeni proje!

30'uncu yaşını kutlayan Avcılar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, İzmir’e önemli bir yatırım yapacaklarını 925 milyon TL'lik 3 yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle!

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle ödemeler yapılıyor. Toplamda 202 daireden meydana gelen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan fiyat!

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde inşa edilen proje Avcılar İnşaat  imzasını taşıyor. 

Avcılar kentsel dönüşümle 'prestij kent' haline gelecek!

Kentsel dönüşüm tamamlandığında, hayata geçirilen diğer projelerle birlikte Avcılar'ın prestij kent haline geleceğini ifade eden Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, böylece ilçede yasanan göç sorununu tersine çevireceklerini söyledi.

Avcılar Office 10 İzmir Bayraklı'da yükselecek!

İzmir Bayraklı'da konut, ofis ve alışveriş merkezi olarak yükselecek olan Avcılar Office 10 projesi, Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilecek..

Avcılar Prestij Bornova güncel fiyatları!

Konum bilgisine göre İzmir Koleji'nin yanıbaşında bulunan proje 32 bin 500 metrekareye yayılıyor. Avcılar Prestij Bornova güncel fiyatları kapsamında daireler 290 bin TL' den başlıyor.

Avcılar İnşaat'tan İzmir'de yeni yatırım; Avcılar Effect!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "20 bin metrekare alanda inşaa edilecek karma projenin yaklaşık maliyeti 200 milyon dolar olacak" dedi. İşte projenin ayrıntıları...

Avcılar Prestij Projeleri yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Avcılar İnşaat, Effect'le bir çok özelliği bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, çarşı, rezidans ve ofislerden oluşacak Effect'in yatırımcıya yüzde 100 kazandıracak bir tercih olduğunu belirtti.

Avcılar İnşaat İzmir'de 6 yeni projeye hazırlanıyor!

Avcılar İnşaat 6 yeni proje hayata geçirecek. İzmir'de inşa edilecek olan projeler Bayraklı, Bornova, Konak'ta yer alacak. Projelerin yapım çalışmaları sürüyor.

İzmir Avcılar Effect lokasyon bilgileri!

Toplam 45 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede toplam 390 adet bağımsız birim yer alıyor. İzmir Avcılar Effect lokasyon bilgileri İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor.

İzmir Avcılar Effect iletişim!

İzmir Avcılar Effect iletişim için 0232 344 28 24 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Avcılar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1+1'den 2+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

Avcılar Prestij izmir Haberi

Avcılar Prestij izmir

Avcılar Prestij Konutları 'nın 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede dairelerin alanları 60 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. 


Avcılar İnşaat Avcılar Prestij fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Proje 9 dönümlük arazi üzerinde yükseliyor. 


Dairelerin 1+1 dubleks, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı Avcılar Prestij Bornova'da yüzde 35 peşin ödemelerde, kalan bedel teslimde ödenebiliyor. 


İzmir'in Bornova ilçesinde inşa edilen Avcılar Prestij Evleri Avcılar İnşaat imzası taşıyor. Proje toplamda 270 adet konuttan meydana geliyor. 


Bornova Avcılar Prestij'in sosyal imkanları arasında; açık-kapalı yüzme havuzu ve peyzaj alanları, masa tenisi, cep sineması, fitness, plates, sauna, maç izleme odası, çok amaçlı salonlar, bilardo, game center, lobi, yürüyüş parkuru, spa, vitamin bar, play station yer alıyor. 


Avcılar İnşaat Avcılar Prestij fiyat!

2+1 konut fiyatları 285 bin...