29 / 03 / 2024

Avcılar İnşaat Avcılar Prestij fiyat!

Avcılar İnşaat Avcılar Prestij fiyat!

Firma: Avcılar İnşaat

Proje: Avcılar Prestij

Avcılar İnşaat Avcılar Prestij fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Işıkkent Eğitim Kampüsü'ne yakın konumda olan proje İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor.



Avcılar Prestij Konutları 'nın 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede dairelerin alanları 60 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. 


Avcılar İnşaat  Avcılar Prestij  fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Proje 9 dönümlük arazi üzerinde yükseliyor. 


Dairelerin 1+1 dubleks, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı Avcılar Prestij Bornova'da yüzde 35 peşin ödemelerde, kalan bedel teslimde ödenebiliyor. 


İzmir'in Bornova ilçesinde inşa edilen Avcılar Prestij Evleri  Avcılar İnşaat  imzası taşıyor. Proje toplamda 270 adet konuttan meydana geliyor. 


Bornova Avcılar Prestij'in sosyal imkanları arasında; açık-kapalı yüzme havuzu ve peyzaj alanları, masa tenisi, cep sineması, fitness, plates, sauna, maç izleme odası, çok amaçlı salonlar, bilardo, game center, lobi, yürüyüş parkuru, spa, vitamin bar, play station yer alıyor. 


Avcılar İnşaat Avcılar Prestij fiyat!

2+1 konut fiyatları 285 bin TL olarak belirlendi. 

1+1 bahçe dubleksi fiyatları 325 bin TL'den, 

3+1 konut fiyatları ise 445 bin TL'den başlıyor. 


İzmir Koleji'nin yanıbaşında olan  İzmir  Avcılar Prestij Rezidans çevreyoluna 50 metre uzaklıkta, Ento KBB'ye, Şifa Üniversitesi Hastanesi'ne, Işıkkent Eğitim Kampüsü'ne ve Yaşar Üniversitesi'ne yakın bir bölgede bulunuyor. 


Avcılar Prestij İzmir ulaşım: Manasbulvarı Mansuroğlu Mah. No 10 Bayraklı / İzmir


İzmir Avcılar Prestij satış ofisi 

Tel: 0232 344 28 24

Web: http://avcilarprestij.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön