19 / 03 / 2024

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent fiyat!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent fiyat!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Resmi satışların 11 Nisan Cumartesi günü başlaması planlanan proje Hoşdere 3. etapta hayata geçiriliyor.



Toplam 1.394 konut ile 86 ticari ünitenin yer aldığı  Avrupark Bahçekent  Evleri 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konut seçenekleri mevcut.


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Lansmanı bugün yapılan proje Emlak Konut GYO ve  TOKİ  güvencesiyle yükseliyor.


Avrupark Bahçekent Konutları konum olarak banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Hoşdere Avrupark Bahçekent'in sosyal alanları; oyun alanları, cami ve piknik alanları,  bankalar, okullar, etkinlik alanları, spor alanları, çim amfi, yamaç teraslarıi havuz, gölet, marketler, kafeler, restoranlar, mağazalardan oluşuyor. 


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent fiyat!

Bahçekent'te Hoşdere 3. etapta, dev şehir parkı Hayat Parkı'n yanında olan Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor. 


Avrupark Bahçekent satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön