25 / 04 / 2024

avgın-dky inşaat kartal praktiker

avgın-dky inşaat kartal praktiker

Metro Properties Gayrimenkul, DKY İnşaat ve Avgın Gayrimenkul, yıkım işlemleri devam eden Kartal Praktiker'in yerine 343 adet konut, ofis ve metro market geliyor. Ocak 2015'te başlaması planlanan proje 143 milyon TL bedelle inşa edilecek...

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

Ziraat Bankası'nın 114 inşaat şirketinden 2.1 milyar TL'lik alacağı var!

Ziraat Bankası'nın hesaplarında incemeler yapan Sayıştay, bankanın 114 inşaat şirketinden toplam 2.1 milyar TL'lik kredi alacağı bulunduğunu ortaya koydu.

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kesepara İnşaat Kartal projesi geliyor! Yeni proje!

Kesepara İnşaat Kartal projesi için düğmeye bastı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek.

Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İnşaat çalışmalarında 7 ayın geride kaldığı Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

1. sınıf inşaat maliyetleri 2021!

2020 yılında uygulanacak inşaat metrekare maliyet bedelleri Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlendi. 1 Eylül tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan cetvele göre, 1. sınıf inşaat maliyetleri 2021'de ne kadar oldu? İşte 1. sınıf inşaat maliyetleri 2021...

3. sınıf inşaat maliyetleri 2021!

3. sınıf inşaat maliyetleri 2021 yılında ne kadar oldu? İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan 3. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2021...

1. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2021'de ne kadar?

2021'de uygulanacak inşaat metrekare maliyet bedelleri Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlendi. Peki 1. sınıf inşaat maliyetleri 2021'de ne kadar?

3. sınıf inşaat maliyetleri 2021'de ne kadar?

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan 3. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2021'de ne kadar oldu?

Sancaktepe'deki salgın hastanesi inşaatında zemin betonunu döküldü!

Sancaktepe'de yapımına hız verilen salgın hastanesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Hastane inşaatında zemin betonunu dökme çalışmaları başladı.

Adana'da fayların üzerine inşaat yapılamayacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, büyükşehir belediye başkanlarının fayların üzerinde inşaat yapılmaması, kaçak inşaatlarla mücadele gibi depremden önce alınabilecek yapılabilecek tüm tedbirlerle ilgili bir karar alacaklarını söyledi.

avgın-dky inşaat kartal praktiker Haberi

avgın-dky inşaat kartal praktiker


Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş., DKY İnşaat ve Avgın Gayrimenkul İnşaat tarafından İstanbul Kartal Soğanlık'ta yer alan Praktiker yıkılıyor. 21 bin 696 metrekare alana sahip Praktiker'in yerine, 343 konut, ofis ve ticari alan inşa edilecek.


Yıkım işlemleri devam eden Praktiker'in yerinde 7, 18, 20 ve 21 katlı 5 blok yükselecek. Projede 122 adet 2+1 daire, 197 adet 3+1 daire, 24 adet 4+1 daire tipi olacak.


Toplam inşaat alanı 128 bin 593 metrekare olan projede 3 konut bloğu, 1 ofis bloğu ve Metro Market yapılacak. 


Projede kapalı inşaat alanı 52 bin 414 metrekare, ticaret inşaat alanı 1.835 metrekare, ofis inşaat alanı 15 bin 633 metrekare, metro market inşaat alanı 7 bin 672 metrekare.


9 bin 360 metrekare yeşil alanın yer aldığı projede yüzme...